Hopp til innhold
0 produkter
0 produkter
  Inga resultat hittades för de filter du har valt

  Sony hörlurar

  Sony är själva sinnebilden av hög kvalitet och vass design var du än tittar i deras produktsortiment, och Sony hörlurar är naturligtvis inget undantag. Samtliga modeller genomsyras av god kvalitet, läckra material och stilren design. Vare sig du är på jakt efter Sony in-ear hörlurar med små earbuds eller de större over-ear-modellerna som omger örat, finns det en uppsjö av olika möjligheter att hitta läckra Sony hörlurar som fylls med skön musik.

  Sony trådlösa hörlurar för varje behov

  Många Sony hörlurar är trådlösa, så du kan ansluta dem blixtsnabbt till din smartphone och lyssna på härligt ljud i flera timmar utan att behöva krångla med kablar och besvärlig anslutning.

  Trådlösa Sony hörlurar har samtliga god batteritid som låter dig lyssna länge utan att strömmen tar slut. Dessutom är komforten i fokus, oavsett vilken typ av trådlösa hörlurar du väljer. Eventuella öronkoppar är mjuka och behagliga även efter många timmars användning. Om du i stället väljer in-ear kommer dina små Sony earbuds att sitta perfekt. Det enda du märker är det fina ljudet som strömmar ut i hörselgångarna.

  Sony Bluetooth hörlurar

  De flesta trådlösa hörlurar ansluts via Bluetooth, vilket också gäller modellerna från Sony. Hörlurar med Bluetooth kan anslutas till i stort sett alla enheter – förutsatt att de har Bluetooth, förstås. Det är en stor fördel eftersom du blir mindre beroende av att dina enheter är kompatibla med dina hörlurar. Sony Bluetooth hörlurar är genialiska om du är mycket ute i farten och vill ha bra ljud med dig överallt. Så snart de har anslutits till din telefon kan den stoppas ner i fickan och resten sköts direkt på hörlurarna.

  Sony over-ear hörlurar

  Sony over-ear hörlurar är perfekta när du är ute på språng, sitter på kontoret eller gör något helt annat. De tillverkas i läckra material med fokus på komforten. Därför kan du bära dem i flera timmar utan att öronen pressas ihop och börjar klia. För att uppnå optimal komfort hela vägen ger några av modellerna också möjlighet att justera huvudbandets längd för att passa just på dig.

  Over-ear kopparna omsluter dina öron helt. Därmed uppstår fantastiska förutsättningar för den brusreducerande funktionen ANC, som du kan läsa mer om nedan.

  Sony hörlurar ger massor av speltimmar på en enda laddning. Om du väljer någon av modellerna med snabbladdning kan du på bara 10 minuter dessutom få ytterligare en timmes batteritid. Vidare kan du använda hörlurarna med kabel om du vill spara på strömmen eller om den tar slut under en utflykt.

  Sony in-ear hörlurar

  Sony in-ear hörlurar är för dig som önskar den minsta möjliga lösningen utan att kompromissa med komfort och ljudkvalitet. Sony in-ear hörlurar säljs i två typer: med nackkabel och som True Wireless.

  Många in-ear hörlurar med nackkabel tillverkas med magnet som sammanfogar båda earplugs automatiskt. När de ligger i väskan eller fickan kan de därför inte trassla ihop. Samtidigt är det garanterat omöjligt att du tappar dina hörlurar. Med den smarta nackkabeln kan du ha ditt Sony headset i närheten hela dagen – när det inte används kan du hänga det om halsen. Då finns det inom räckhåll om du plötsligt måste besvara ett samtal eller vill stänga av omvärlden.

  Om du önskar dig något ännu mindre, ska du leta efter ett set med Sony hörlurar av True Wireless-typen. Den har bara två earbuds som ansluts trådlöst till din smartphone och till varandra via Bluetooth. Sony earbuds används ofta i samband med sport. Du ska dock tänka på att inte alla modeller tillverkas för att stå emot svett, smuts och fysisk aktivitet. Om du specifikt är på jakt efter en ljudhjälpare för din träning kan du kolla in vår kategori med hörlurar till träning. På så sätt vet du med säkerhet att de uppfyller kraven.

  Sony headset

  De flesta Sony hörlurar är i själva verket headset, då det är just deras inbyggda mikrofon som karakteriserar ett headset. Ett Sony headset låter dig ringa direkt eftersom en eller flera mikrofoner på dina öronkoppar eller earbuds fångar upp din röst så att den hörs tydligt hos mottagaren – utan du behöver ta upp din telefon ur fickan.

  Det är uppskattat av många som tränar eller ofta är ute på språng. Med ett Sony headset kan du enkelt besvara samtal, även om du står nere i gymmet. Så snart din telefon har anslutits till ditt headset kan du hantera ett antal olika funktioner direkt därifrån. Därför kan du låta mobilen ligga kvar i fickan – eller kanske i skåpet i omklädningsrummet så att du inte lockas av att besöka sociala medier medan du tränar. Förutsättningen är givetvis att den trådlösa förbindelsen inte överskrider begränsningarna som sätts av ditt gym.

  Ett Sony headset framställs med fokus på just samtal. Det innebär att mikrofonerna håller god kvalitet och att inte bara du får bra ljudkvalitet utan att också mottagaren kan höra vad du säger, även om du står ute i blåsten.

  Smarta funktioner och möjligheter

  Det innovativa varumärket är naturligtvis helt med i matchen i fråga om praktiska funktioner och olika möjligheter till personlig anpassning av dina Sony hörlurar. När du köper Sony hörlurar får du därför också massor av praktiska och kul funktioner som underlättar din vardag och gör ditt musiklyssnande mer komfortabelt.

  Sony noise cancelling hörlurar

  En mycket populär funktion är den smarta noise cancelling (ANC) med automatisk anpassning efter dina omgivningar. När du aktiverar den här funktionen stängs omvärlden ute och dina hörlurar skapar fullständig tystnad omkring dig. Det är guld värt i tåg och på flyg. Men det kan också vara ett måste om du söker lugn och ro för att koncentrera dig på en uppgift i en läsesal eller på kontoret. Några modeller kan anpassa sig efter dina omgivningar och själva sätta på eller stänga av noise cancelling beroende på var du befinner dig. Du ställer enkelt in dina preferenser i Sonys app. Här anger du i vilka situationer du vill att brusreduktionen ska aktiveras – till exempel att den ska sättas på inne i en tågkupé och stängas av så att du kan höra trafiken när resan är avslutad – vilka önskemål du har avseende volymstyrka och mycket mer. Du kan alltså skräddarsy dina Sony hörlurar så att de passar just dig och dina behov.

  Hörlurar med särskilda egenskaper

  Röststyrning och smart touch-hantering

  Sony hörlurar gör det enkelt att hantera din smartphone – utan att ens ta fram den. Med hjälp av knappar på hörlurarna kan du styra musiken, ställa in volym, ta emot samtal och mycket mer. Vill du ha det ännu enklare, kan du använda röststyrning via Google Assistant eller Siri. Då behöver du bara göra dina kommandon så kommer Google eller Siri att boka i din kalender, läsa upp besked, ringa upp den du vill tala med eller vad du kan behöva i övrigt. Enklare än så kan det nog inte bli.

  Personlig anpassning av earplugs

  Alla har inte identiskt lika öron och därför passar alla hörlurar inte heller alla. Här har Sony också en lösning – de tillverkar nämligen sina in-ear hörlurar med utbytbara örondelar i silikon. I vissa fall ingår utbytesdelar i olika storlekar och former i priset. Annars kan du alltid göra ett kompletterande köp om du upptäcker att de befintliga inte passar i dina öron. På detta sätt kan du använda just den storlek och form som passar bäst i dina öron. Det ger dig bästa tänkbara komfort och du kan bära headsetet eller hörlurarna i flera timmar i sträck utan obehag för öronen.

  Prova de många Sony trådlösa hörlurarna i HiFi Klubben

  Har du svårt att välja mellan alla coola Sony hörlurar och headset är du alltid välkommen att ta vägen förbi någon av våra butiker. Här kan du uppleva de olika modellerna genom att titta, röra och lyssna. Det ger dig en uppfattning om skillnaderna innan du fattar ditt slutliga beslut.

  Har du frågor om Sony hörlurar, headset eller något helt annat står våra medarbetare redo att svara. De kan också informera dig om fördelarna och nackdelarna med de respektive Sony hörlurarna.

  Utforska fler hörlurar från följande varumärken