Hopp til innhold

Nyhet
Vestlyd

Live Louder

Möt Vestlyd

Populära
Produkter

MUSIK ÄR GJORT FÖR
STEREO
– DELA PÅ LJUDET

En högtalare är bra – två högtalare är mer än dubbelt så bra. Med två högtalare kan du nämligen lyssna i riktig stereo och få en mycket häftigare upplevelse med djup och realism i musiken. Stereo gör en ENORM skillnad och du kan uppleva den på HiFi Klubben.
Vad är stereo?

Sonos Arc
TV-soundbar
med Dolby Atmos

Arc är en exklusiv soundbar som kan ge dig surroundkänsla med Dolby Atmos utan extra apparater och högtalare. Den matchar stora TV-modeller från 55 tum och spelar perfekt tillsammans med resten av Sonos-systemet. Svart eller vit.
Köp här
Argon Audio TT

Elegant
skivspelare

till ett bra pris

Färdigmonterad pickup och inbyggd RIAA-förstärkare så att du kan ansluta anläggning och aktiva högtalare direkt. Skivtallrik i aluminium och finish i mahogny eller svart.
Köp här

HiFi Klubben 
rekommenderar

DALI IO-6 Trådlöst headset
DALI IO-6
Trådlöst headset
4 298:- / st.

700-serien fra B&W
Spar 20%

700 S2 højtalerserien fra Bowers & Wilkins har været en af HiFi Klubbens storsælgere i de seneste år, og det er der en god grund til. Fed lyd, flot design og lækker finish er nemlig en kombination, som kan få julelysene frem i øjnene på kræsne musikelskere og hi-fi-entusiaster.
Se här

Kompakt
Sonos
subbas

Sonos Sub Mini är en kompakt trådlös subbas som sätter pricken över i på ditt kompakta Sonos-system oavsett om du använder det till musik, TV eller filmljud. Du konfigurerar den lekande lätt och kan placera den nästan var som helst i vardagsrummet.
Förbeställ nu

Bluesound NODE
suverän
musikstreamer 

NODE är Bluesound-systemets trådlösa musikstreamer/förförstärkare som ger dig multiroom och audiofil streaming på anläggningen. Streama allt från HD-ljud till Bluetooth och TV-ljud i högsta möjliga kvalitet. Snygg finish i svart eller vitt.
Spara 1 000:-