Hopp til innhold

Ultimat
trådlös
lyx

Beställ här

Populära
Produkter

Vinter är musik

Kylan och vintermörkret är över oss. Men då du ändå sitter gömd under en filt i soffan, varför inte njuta av det med bra ljud? Vi har samlat ihop några fantastiska produkter och erbjudanden som säkert kommer att förvandla den mörka årstiden till en mysig tid. Kom ihåg: Fantastiskt ljud kan du njuta av året runt!
Se här

Smart och praktiskt
in-ear
hörlurar

In-ear-hörlurar tar lite plats och är lätta ha med dig gå du är på språng. Lyssna på en podcast i tåget, låt musiken motivera dig inför träningen eller få gott ljud för en bra film på datorn. Möjligheterna är oändliga - valet är ditt!
Se utbudet här

Uppgradera
din tv-upplevelse

På HiFi Klubben har vi ett stort urval av aktiva högtalare och soundbars som kan ge ljudet från din TV en rejäl uppgradering. En enkel, snygg och prisvärd lösning för dig som älskar bra ljud, men inte vill ha många stereoapparater och kablar i vardagsrummet.
Se utbudet här

HiFi Klubben 
rekommenderar

Stora ljudupplevelser med
kompakta
hi-fi högtalare

Ett par kompakta HiFi-högtalare kan fylla ett rum eller ett mindre vardagsrum med imponerande stereoljud utan att dra till sig onödig uppmärksamhet. Det finns många olika modeller att välja mellan, så du behöver bara hitta det par som passar dina behov och din budget.
Se utbudet här

Så får du
biosalong
hemma i vardagsrummet

Ljudet är halva upplevelsen när du tittar på filmer och serier eller spelar spel. Här visar vi dig hur du får en storslagen biosalongskänsla hemma i ditt eget vardagsrum.
Läs mer

Suveränt
hifi-ljud
från NAD i 50 år

C 3050 LE är en Limited Edition-stereoförstärkare framtagen för att fira grundandet av NAD 1972. Du får bl.a. kabinett i äkta valnöt, traditionella VU-mätare och fysiska knappar på fronten. Tillverkas bara i 1972 exemplar.
Läs mer om NAD C 3050 LE här