Hopp til innhold

Vita högtalare

138 produkter
138 produkter
  Sonos Era 100 Trådlös högtalare
  Trådlös högtalare
  3 290:- / st.
  51
  DALI OBERON 5 Golvhögtalare
  DALI OBERON 5
  Golvhögtalare
  9 996:- / 10 996:- / par
  55
  Bowers & Wilkins AM-1 Utomhushögtalare
  Utomhushögtalare
  7 196:- / 8 996:- / par
  22
  Sonos Era 300 Trådlös högtalare
  Trådlös högtalare
  5 895:- / st.
  35
  Sonos One SL Trådlös högtalare
  Sonos One SL
  Trådlös högtalare
  2 249:- / st.
  111
  DALI OPTICON 6 MK2 Golvhögtalare
  DALI OPTICON 6 MK2
  Golvhögtalare
  23 996:- / 25 996:- / par
  42
  DALI SPEKTOR 2 Kompakt högtalare
  DALI SPEKTOR 2
  Kompakt högtalare
  2 798:- / 2 996:- / par
  26
  Bowers & Wilkins 707 S3 Kompakt högtalare
  Bowers & Wilkins 707 S3
  Kompakt högtalare
  12 796:- / 15 996:- / par
  9
  DALI OBERON ON-WALL On-wall-högtalare
  DALI OBERON ON-WALL
  On-wall-högtalare
  6 496:- / 6 996:- / par
  30
  DALI OBERON 7 Golvhögtalare
  DALI OBERON 7
  Golvhögtalare
  13 996:- / par
  55
  DALI OBERON 3 Kompakt högtalare
  DALI OBERON 3
  Kompakt högtalare
  6 396:- / 7 496:- / par
  49
  DALI RUBICON LCR On-wall-högtalare
  DALI RUBICON LCR
  On-wall-högtalare
  31 996:- / par
  4
  Sonos Five Trådlös högtalare
  Sonos Five
  Trådlös högtalare
  7 490:- / st.
  34
  DALI Opticon 2 MK2 Kompakt högtalare
  DALI Opticon 2 MK2
  Kompakt högtalare
  13 996:- / 14 996:- / par
  16
  DALI SPEKTOR 6 Golvhögtalare
  DALI SPEKTOR 6
  Golvhögtalare
  8 496:- / par
  10
  DALI Opticon 1 MK2 Kompakt högtalare
  DALI Opticon 1 MK2
  Kompakt högtalare
  9 996:- / par
  13
  DALI OBERON 1 Kompakt högtalare
  DALI OBERON 1
  Kompakt högtalare
  4 796:- / par
  53
  DALI MENUET Kompakt högtalare
  DALI MENUET
  Kompakt högtalare
  13 996:- / par
  8
  Denon Home 150 Trådlös högtalare
  Trådlös högtalare
  2 298:- / st.
  85
  DALI FAZON SAT On-wall-högtalare
  On-wall-högtalare
  3 498:- / st.
  5
  DALI OBERON VOKAL Center
  DALI OBERON VOKAL
  Center
  4 725:- / st.
  21
  Lyngdorf FR-1 On-wall-högtalare
  Lyngdorf FR-1
  On-wall-högtalare
  7 998:- / st.
  2
  DALI EPICON 8 Golvhögtalare
  DALI EPICON 8
  Golvhögtalare
  193 996:- / par

  Vita högtalare – elegans och stil

  En högtalare är inte längre bara en funktionell pryl som vi köper för att få bättre ljud – det handlar i hög grad också om det stilmässiga. Och något mer stilrent och läckert än en vit högtalare är det svårt att föreställa sig. Det gäller både diskreta vägghögtalare och höga golvhögtalare, som i en vit utgåva fullständigt ändrar sin karaktär.

  Det är dessutom enkelt att passa in en vit högtalare i alla rum, oavsett hur inredningen är för övrigt. Vare sig rummet är fyllt med charmerande återvinningsfynd eller med toppmoderna high-end-möbler, kommer en vit högtalare att komplettera inredningen med sitt nedtonade och enkla uttryck.

  I HiFi Klubben kan du hitta vita högtalare från många av våra mest populära varumärken. Om det är just en vit högtalare som behövs för att fullända inredningen och det goda ljudet hemma hos dig, har du därför alltid ett stort urval att välja emellan.

  Vita högtalare med smarta funktioner

  Valet av en läcker och elegant vit högtalare innebär inte att du kompromissar med vare sig kvalitet eller funktionalitet. Många av våra mest populära högtalare säljs nämligen också i vitt och ger dig de allra bästa funktionerna i din vita högtalare. I vårt sortiment med vita högtalare ingår bland annat vattentäta modeller. De är idealiska att använda i badrummet utan oro för fuktskador, eller på en cykeltur där några regndroppar inte spelar någon roll.

  Du hittar också massor av vita smart högtalare, där du bland annat kan använda röststyrning för att kolla nyheterna, ställa klockan och sätta på musik eller pausa det du hör – exempelvis med Google Assistant, Siri eller Alexa. Du kan också njuta av flexibiliteten som en vit högtalare från exempelvis Sonos ger när det handlar om att höra musik i flera rum samtidigt. Vi talar med andra ord om multiroom högtalare. De blir alltmer populära och därför erbjuder vi ett stort urval i vitt med både smarta och läckra utformningar.

  Omfamna den minimalistiska elektroniken

  En vit högtalare är alltid en succé. Men givetvis kan du även få annan elektronik i den minimalistiska, vita stilen. Håll exempelvis utkik efter ett par vita hörlurar, som på samma sätt som en vit högtalare blir kronan på verket för din enkla, lugna stil – oavsett om det gäller din personliga klädsmak eller inredningen där högtalaren ska stå.

  Ska du investera i en soundbar eller en högtalare med förstärkare, kan du också med fördel välja en vit modell som passar till en vit högtalare. Det är inte bara med en vit högtalare som du ger ro till rummet – det handlar om att generellt hålla dina tillbehör i ljusa, lugna färger. Den vita, minimalistiska elektroniken passar som sagt in i varje hem. Men framför passar den utmärkt i en skandinavisk inredning med blottat, naturligt trä på ytor och möbler där du kan placera en vit högtalare eller annan vit elektronik i minimalistiskt snitt.

  Vita trådlösa högtalare

  Trådlösa högtalare är otroligt populära eftersom du slipper trassliga kablar på golvet och uppåt väggarna till din TV eller mellan högtalarna. Du har mängder av möjligheter att hitta en vit trådlös högtalare i vårt sortiment. Och oavsett vilken storlek du än letar efter, och vare sig du är ute efter Airplay högtalare eller stereohögtalare, så hittar du den hos oss.

  Det finns två sätt att ansluta en högtalare trådlöst, och båda har såväl fördelar och nackdelar. Först och främst kan du ansluta med wi-fi som du normalt gör med andra enheter därhemma. Det ger mer flexibilitet eftersom wi-fi-anslutningen går genom väggar. Du behöver inte stå nära högtalaren med din telefon för att få anslutning. Den andra möjligheten är Bluetooth som du hittar överallt och som gradvis blir allt bättre både i fråga om räckvidd och ljudkvalitet.

  Vit Bluetooth högtalare

  Bluetooth har med tiden blivit standard i flera produkter, såsom smartphones och trådlösa hörlurar. Därför kan du också välja en vit högtalare med Bluetooth. Investerar du i en vit Bluetooth högtalare, kan du ansluta alla enheter som är kompatibla med Bluetooth till din högtalare. Du behöver därför inte grubbla över om din smartphone eller dator kan anslutas till dina vita högtalare. Så länge de har Bluetooth är det inget problem.

  Räckvidden för Bluetooth är mer begränsad än för wi-fi. Men om du vill ha en liten vit Bluetooth högtalare som enkelt kan bäras ut i trädgården, köket, osv., kommer du inte att få några problem med anslutningen.

  Vita högtalare för varje smak

  Det är viktigt för oss att din nya högtalare väcker lust att spela härlig musik för fulla muggar. Om du investerar i en enastående elektronikanläggning är det trist om den bara blir stående och samlar damm i ett hörn. Och högklassig elektronik är vår specialitet – så om du saknar en vit högtalare kan vi utan tvekan hjälpa dig att hitta den helt perfekta modellen.

  Vi kan kanske inte hjälpa dig att definiera din stil därhemma. Å andra sidan står vi alltid redo att hjälpa dig med att hitta en vit högtalare med tekniska specifikationer i toppklass och optimering efter dina öron. Du får nämligen alltid gärna lyssna till de olika högtalarna i din lokala HiFi Klubben butik innan du köper. På så sätt kan du bli helt övertygad om vilken högtalare som är bäst för just dig.