Hopp til innhold

87 produkter
Ace
Sonos Ace
Trådlöst headset
5 460:- / St.

Vita hörlurar – elegant och sofistikerad

Det finns något påfallande stilrent och exklusivt med vita hörlurar. Det gäller oavsett om de är stora eller små, trådlösa eller kabelförsedda. Vita hörlurar är perfekta för att förhöja din look utan att gå till överdrift med en mångfald av färger. Vita hörlurar är helt enkelt traditionellt, vackert och smakfullt.

De flesta av oss känner till vita iPhone hörlurar från Apple. Men om du önskar efter ett par vita hörlurar till arbete, sport, resor eller något annat är utbudet lyckligtvis mycket bredare än så. Det finns alltså massor av valmöjligheter oavsett vilken telefon du har och vad du än tänker använda dina hörlurar till.

Färgen är iögonfallande men samtidigt neutral. Vare sig din stil är rå, feminin, lekfull eller nedtonad kan du ge din look ett extra lyft – och samtidigt njuta av hög komfort och ljudkvalitet i ett par vita hörlurar från något av de fina varumärken som vi erbjuder i HiFi Klubben.

Vita trådlösa hörlurar

Många föredrar Bluetooth hörlurar när de vill skämma bort sig själva med härligt ljud. Ett par vita trådlösa hörlurar är också effektivt för att uppnå en stilrenare look, eftersom du slipper den irriterande kabeln som hänger ner till din telefon. Men en annorlunda frihetskänsla uppstår också när du slipper tänka på annat än dina små earbuds om du använder in-ear-hörlurar, eller på läckra, mjuka öronkoppar om du väljer ett par on-ear- eller over-ear-hörlurar.

En fördel med många over-ear- eller on-ear-hörlurar är den extra färgklicken i huvudbågen eller på öronkuddarna – eller på båda ställena. Till exempel kan du hitta många vita hörlurar med snygga bruna eller krämfärgade öronkuddar och/eller huvudbåge, eller varför inte en båge i elegant champagnefärg?

Om du föredrar vita hörlurar med kabel går det också bra. Du kan till och med välja ett par trådlösa hörlurar med möjlighet att sätta i en kabel – denna typ erbjuder det bästa från två världar. Du slipper välja, men om batteriet börjar laddas ur kan du enkelt växla till den kabelförsedda anslutningen.

Trådlöst vitt headset

Om du önskar lite extra lyx utöver den trådlösa anslutningen kan du med fördel välja ett headset i vitt.  Ett trådlöst vitt headset är i grund och botten ett par hörlurar med mikrofon som du använder både för att lyssna med och tala i.

Det är en härlig frihet att slippa hålla i telefonen under samtal. Genom att skaffa röststyrning med exempelvis Alexa, Siri eller Google Assistant kan du också hantera allt det praktiska genom att tala i ditt headset och låta telefonen göra jobbet. Enklare än så blir det inte – och dessutom ger du ett okonstlat och stilrent intryck med ditt vita headset.

Gå på jakt efter vita hörlurar i HiFi Klubben

I HiFi Klubben erbjuder vi ett stort urval av vita hörlurar. Du kan därför vara säker på att hitta en modell som faller dig i smaken och lever upp till just dina krav.

Dessutom kan du alltid få hjälp av våra duktiga medarbetare i din närmaste HiFi Klubben butik. Dina framtida vita hörlurar ska inte bara matcha din stil och ge ett lyft åt din look. Du ska också bli nöjd med ljudkvaliteten och hörlurarnas passform. Det är här vi kan hjälpa dig på vägen.

I HiFi Klubben kan du hitta vita hörlurar från bland annat följande varumärken: