HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Classé

För de flesta Hi-Fi-entusiaster är Classé kärlek vid första ögonkastet. Inga andra produkter på marknaden kan matcha Classés massiva utstrålning av kompromisslös kvalitet på alla områden. Design, teknik, ljudkvalitet, användarvänlighet – Classé spränger skalan över hela linjen!

  • Suverän ljudkvalitet 
  • Suverän design
  • Hög användarvänlighet
  • Både stereo- och hemmabiolösningar
  • Många alternativ kostar mycket mer

När bara det bästa är gott nog

Kanadensiska Classé Audio är en av världens ledande tillverkare av musik- och hemmabiokomponenter i den ultimata High End-klassen. Ända sedan deras första förstärkarkonstruktion såg dagens ljus 1980 har de oförtröttligt arbetat för att tillföra en extra touch av kompromisslös kvalitet som gör det till en unik upplevelse att äga och använda en produkt. De få alternativen som ligger på samma tekniska nivå är betydligt dyrare, och liknar i regel något som är gjort för ingenjörer och fysiker – inte för musikälskare.

Delta – kompromisslös High End på alla fronter

Den fantastiska designen i Delta-serien är inte bara för syns skull, vilket du snabbt kan förvissa dig om genom att försöka lyfta någon av apparaterna. Den tunga vikten är en direkt följd av Classés strävan efter att reducera ljudförsämrande vibrationer och störningar till ett absolut minimum. Strömförsörjningarna är också massiva kraftverk som ger dig helt fria händer att välja bland marknadens allra exklusivaste högtalare, inklusive krävande modeller som kan tvinga ner de flesta andra av marknadens förstärkare på knä.

En hållbar investering

Classé är inte billigt, men i gengäld är det en hållbar långtidsinvestering som betalar sig rikligt i form av ägarglädje och upplevelser. Designen är så innovativ och exklusiv att din anläggning blir rena rama konstverket. Och du kan lugnt luta dig tillbaka i soffan, förvissad om att du har valt världens läckraste och mest välspelande Hi-Fi-utrustning.

Läs mer om Classé Audio