HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

VÄRLDENS BÄSTA HÖRLURAR?

Sennheiser High End – nu på HiFi Klubben

Om du gillar att lyssna på musik i hörlurar kan du nu uppleva det bästa av det bästa på HiFi Klubben. Vi har nämligen fått äran att sälja Sennheisers legendariska High End-modeller. Kom in och få en enastående lyssningsupplevelse!

Sennheiser är en av världens ledande tillverkare av hörlurar, och när de bestämmer sig för att gå hela vägen för att ta fram en produkt i absoluta världsklassen så kan du lugnt förvänta dig något utöver det vanliga. Sennheiser kan luta sig på en massiv produktionsapparat som ger dem möjlighet att både designa, producera och montera alla komponenter in-house på en extremt hög nivå.

De mest exklusiva modellerna – däribland HD 800 S, HD 820 och in-ear-modellen IE 800 S – är byggda med yttersta precision i Tyskland, med de allra bästa material och komponenter Sennheiser kunnat uppbringa. Resten av historien kan du låta gåshud och rysningar av välbehag berätta när musiken strömmar in i dina öron i oöverträffad kvalitet. Och det gäller oavsett om du njuter av äkta High End-känsla hemma framför anläggningen eller ute i världen.

Sennheiser High End kan upplevas i utvalda HiFi Klubben-butiker. Kom in och hör hur bra din favoritmusik verkligen låter!

HiFi Klubben använder cookies för statistik och för att förbättra din användarupplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer om cookies här