HiFi Klubben

Gå till innehåll

Euroscreen Frame Vision Flexwhite Duk

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Euroscreen Frame Vision Flexwhite Duk

Frame Vision är Euroscreens största permanentspända projektionsskärm och finns i bredder på upp till 420 cm. Ytan sträcker sig över en svart, 10 cm bred aluminiumram, vilket ger en attraktiv och kraftfull svart inramning av den projicerade bilden.

VaruID: {{product.code}}
{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Sänd en påminnelse när jag kan beställa denna produkt
Kan inte köpas online

Highlights Vel-Tex-tillbehöret medföljer för att få en ännu mer behaglig tittarupplevelse

  • Ger ett lyxigt intryck
  • Döljer alla spår av fogar i ramen
  • Minskar reflektion av omgivande ljus

Ramen spänner varje del av betraktningsytan lika hårt, och den flexibla skärmytan kan justeras i tre olika kanaler för att säkerställa att duken blir så slät som möjligt. Ramprofilerna monteras enkelt och de lättmonterade väggfästena ingår för att göra monteringen på väggen så smidig som möjligt.

Vel-Tex-tillbehöret är ett helt svart, sammetsliknande tygöverdrag som täcker hela ramen. Vel-Tex ger inte bara skärmen ett mer lyxigt intryck, utan döljer även alla spår av fogar i ramen. Överdraget är också mer förlåtande om den projicerade bilden är något felaktigt justerad. Om bilden går utanför de inre ramarna absorberas de visuellt av Vel-Tex. Samtidigt bidrar detta till att minska reflektioner från ljuskällor i rummet.

Flexwhite-duk
Rörlig matt, vit duk som ger en helt plan yta och utmärkt färgåtergivning (färgtemperatur 6 565 K). Full-HD-kompatibel. Duken sprider det projicerade ljuset i alla riktningar, vilket gör att bilden kan ses från vilken vinkel som helst. Den här duken har ett Gain-värde på 1,0.

Specifikationer

  • Gain: 1,0
  • Format: 16:9
  • Färg: vit

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här