HiFi Klubben

Gå till innehåll

Optoma DS-9092 Duk

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Optoma DS-9092 Duk

DS-9092 är en seriös 92-tums utrullningsbar filmduk som lever upp till bildkvaliteten från dagens högupplösta filmer och projektorer. Både kassetten och duken håller betydligt högre kvalitet än i billiga standarddukar. Matt vit yta. 

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Sänd en påminnelse när jag kan beställa denna produkt
Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Optoma DS-9092 – 92-tums filmduk av seriös kvalitet för bra hemmabiografer

DS-9092 är en seriös 92-tums utrullningsbar filmduk som lever upp till bildkvaliteten från dagens högupplösta filmer och projektorer. Både kassetten och duken håller betydligt högre kvalitet än i billiga standarddukar, och om du inte har en möjlighet att använda en fast ramspänd duk – till exempel i ett vanligt vardagsrum – så är detta ett riktigt bra alternativ. Monteringsfästet som ingår går att hänga både i tak och på väggar, så du kan alltid hitta en optimal lösning som passar just ditt rum.

DS-9092 har matt vit ytan och finns i storleken 92 tum.

Specifikationer

  • 92-tums utrullningsbar projektorduk i kassett
  • 16:9 widescreen
  • Kan monteras både i taket eller på väggen
  • Färg: vit

Optoma

Optoma är världens ledande tillverkare av projektorer för alla ändamål. De är specialister på DLP-tekniken som är dominerande när det gäller hemmabioändamål. Oavsett om du är nybörjare eller garvad entusiast så finns det en Optoma-projektor för ditt behov.

  • Avancerad teknik i elegant design
  • Specialister på DLP-teknik
  • 2 års garanti på lampan

Läs mer om Optoma

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här