HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Optoma DS-9092 Duk

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Optoma DS-9092 Duk

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

DS-9092 är en seriös 92-tums utrullningsbar filmduk som lever upp till bildkvaliteten från dagens högupplösta filmer och projektorer. Både kassetten och duken håller betydligt högre kvalitet än i billiga standarddukar. Matt vit yta. 

Optoma DS-9092 – 92-tums filmduk av seriös kvalitet för bra hemmabiografer

DS-9092 är en seriös 92-tums utrullningsbar filmduk som lever upp till bildkvaliteten från dagens högupplösta filmer och projektorer. Både kassetten och duken håller betydligt högre kvalitet än i billiga standarddukar, och om du inte har en möjlighet att använda en fast ramspänd duk – till exempel i ett vanligt vardagsrum – så är detta ett riktigt bra alternativ. Monteringsfästet som ingår går att hänga både i tak och på väggar, så du kan alltid hitta en optimal lösning som passar just ditt rum.

DS-9092 har matt vit ytan och finns i storleken 92 tum.

Specifikationer

  • 92-tums utrullningsbar projektorduk i kassett
  • 16:9 widescreen
  • Kan monteras både i taket eller på väggen
  • Färg: vit

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.