HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sinox CTP1500B Strömkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sinox CTP1500B Strömkabel

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

"CTP1500B är en strömkabel från Sinox som kommer i svart utförande. Strömkabeln kan användas till att omvandla en liten apparatkontakt till 2 små apparatkontakter. På så sätt behöver du bara dra en kabel istället för två. Strömkabeln kan användas till att ansluta två enheter till ström med en kabel. Den här strömkabeln finns i längder om 0,5 meter eller 1 meter."

Sinox CTP1500B - praktisk strömkabel i svart utförande som minskar antalet synliga kablar

  • Gör en liten apparatkontakt till två små apparatkontakter
  • Kan användas till att strömsätta två enheter
  • Minskar antalet kablar

CTP1500B är en kabel från Sinox med y-adapter och två små apparatkontakter i svart utförande. Strömkabeln kan användas till att omvandla en liten apparatkontakt till 2 små apparatkontakter. På så sätt behöver du bara dra en kabel istället för två. Strömkabeln kan t.ex. Användas till Apple TV, Soundbar eller något annat. Kabeln har en hane av typen liten apparatkontakt i ena änden och 2 honor av typen liten apparatkontakt i andra änden.

Specifikationer

  • y-adapterkabel med kontakter av typen liten apparatkontakt (1 x hane, 2 honor)
  • Färg: Svart
  • Längd: 0,5, 1 meter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.