HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

SteelSeries Arctis Pro Gaming headset

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
SteelSeries Arctis Pro Gaming headset

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Arctis Pro ger dig grymma gaming-upplevelser med seriöst ljud och övertygande surround. Tillverkad i bl.a. stål och aluminium med glödande RGB-slinga på sidorna som du kan anpassa efter teamets färger. Ljudstyrkan justerar du blixtsnabbt på kabeln.

SteelSeries Arctis Pro – gaming-headset med grymt surroundljud och schysst design med RGB-slinga

Arctis Pro är för dig som vill ha seriöst surroundljud när du spelar med headset. Här får du övertygande speldetaljer från alla håll, härlig design med RGB-slinga och hög komfort även under långa LAN-partyn.

SteelSeries har uppgraderat Arctis Pro jämfört med tidigare modeller, så nu får du ännu fler detaljer i ditt gaming-ljud. Samtidigt får du DTS Headphone:X inbyggt, som använder det slutna utrymmet i öronkåporna till att skapa övertygande surround-effekter. Det ger dig stora fördelar i spel, där du snabbt ska orientera dig, till exempel FPS.

Det sista du vill lägga tid på när du spelar online är att alt+tabba dig till teamets chattfönster för att sänka volymen när de andra i ditt team blir alltför högljudda. Med Arctis Pro kan du reglera ljudstyrka och chattljud via kabeln på ett ögonblick så att du inte slösar bort dyrbara sekunder där du tappar fokus från spelet.

Arctis Pro är tillverkad i härliga material som aluminium och stål, och har en glödande RGB-slinga på vardera sida som du till exempel kan ställa in på att visa teamets färger. Huvudbandet fördelar vikten för att ditt headset ska kännas lättare, och med de stora öronkuddarna med tyg som transporterar bort svett ska det stå många tomma energidrycksburkar framför dig innan du blir trött i öronen.

Arctis Pro finns med svart finish.

Specifikationer

  • Kompatibel med PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Reglage för ljudstyrka och förhållandet mellan chatt/spelljud på kabeln
  • DTS Headphone:X v2 surroundljud
  • Tvåvägsmikrofon med noise cancellation
  • RGB-slinga på sidorna
  • Headset-kabel och adapter medföljer

Rekommenderade tillbehör

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.