Hopp til innhold

 

Svenska Earin grundades av tre ingenjörer 2014 när de drog igång en Kickstarter-kampanj med M-1-modellen, som var en av världens första True Wireless-hörlurar. Kampanjen drog in över en miljon euro, som utgjorde en stabil grundplåt för ett väldigt spännande och innovativt hifi-företag.

1 produkt
1 produkt
  EARIN A-3 Trådlösa in-ear-hörlurar
  EARIN A-3
  Trådlösa in-ear-hörlurar
  2 495:- / Set

  Earin

  I dag utvecklar och designar Earin fortfarande sina produkter i Sverige, och idéerna har finputsats och vidareutvecklats av samma team som låg bakom uppstarten. Det har blivit åtskilliga patent längs vägen, bland annat en genial sensor som automatiskt registrerar om öronsnäckan sitter i höger eller vänster öra. Earin har också ett helt eget patenterat sätt att använda en accelerometer som förbättrar återgivningen av din röst under telefonsamtal genom att fånga upp vibrationerna från ditt kranium.

  Earin är annorlunda, men det är inte bara en gimmick. Deras lösningar är gjorda för att vara originella, välspelande och användarvänliga, vilket det inte råder någon som helst tvekan om när du provar deras produkter. Ljud och funktion är helt i nivå med marknadens mest populära alternativ – ofta ännu bättre – och Earin är ett riktigt bra ställe att börja på om du vill sticka ut från mängden.