Hopp til innhold

In-ear-hörlurar helt utan kablar

True Wireless
full trådlös frihet

True Wireless är in-ear-hörlurar som tagits fram för att sitta direkt i örat samtidigt som de är helt kabelfria – även inbördes mellan öronen. True Wireless-snäckor har blivit otroligt populära och i dag kan du välja bland en uppsjö av True Wireless-modeller från flera olika tillverkare.

True Wireless – perfekt till sport och träning

True Wireless ger dig full rörlighet med musik i öronen. Det är härligt, inte minst under löpturen och andra aktiviteter där en kabel kan vara i vägen och kanske till och med kan rycka snäckorna ur öronen på dig om den fastnar i något.

Många True Wireless-modeller är direkt avsedda att användas för sport, träning och utomhusaktiviteter och klarar damm, svett och vatten. Om du vill veta hur du ska tolka tillverkarnas siffror när det gäller tålighet (IP-koder) så kan du läsa mer här. Du kan också få smarta funktioner för träning, som pulsmätare, reps-räknare och kontinuerlig feedback på din träning. Bäst av allt: Om du väljer en seriös modell får du stort ljud, bra samtalskvalitet och kanske till och med Noise Cancellation på köpet. 

EARIN A-3 Trådlösa in-ear-hörlurar
EARIN A-3
Trådlösa in-ear-hörlurar
1 247:- / 2 495:- / Set
Denon AH-C630W Trådlösa in-ear-hörlurar
Trådlösa in-ear-hörlurar
748:- / 998:- / Set

Lyssna på både
musik och omgivning
Earin

Earin A-3 är ultrakompakta True Wireless in-ear-hörlurar med fint fylligt ljud och fri passage för ljud från omgivningen. Sitter bra i örat utan adaptrar, fenor eller stjälkar och listar själv ut höger/vänster. Möjlighet till trådlös Qi-laddning.
Se EARIN A-3 här

True Wireless – perfekt till resor, jobb och hemmakontor

True Wireless-snäckor kan användas till mycket mer än sport och action. De tar nästan ingen plats, så du kan ta med dem i fickan överallt. Och när du sitter på kontoret – vare sig det är på jobbet eller hemma – är det också otroligt skönt att ha full trådlös frihet.

Det är inte gratis att göra prylar 100 procent vattentäta, så om du klarar dig utan det kan du få både bättre ljud och häftigare funktioner för samma pengar. Med riktigt hifi-ljud, Noise Cancellation (ANC), medhörning från omgivningen och extra bra mikrofoner för samtal så är du fullt rustad för en hel dags arbete, inklusive resan fram och tillbaka.

Bowers & Wilkins
True Wireless

PI5/PI7 är True Wireless-lurar med massor av inbyggd lyx. Exklusiv design, ANC, kristallklara samtal, trådlös laddning, och smidig tillgång till röststyrning. Du kommer också att kunna njuta av en smart och användarvänlig pausfunktion. Flera färger.

Batteri – smart lösning säkerställer lång speltid

Du har säkert redan räknat ut att batteritid är en utmaning för True Wireless-lurar. Du kan ännu inte få särskilt lång batteritid när lurarna både ska spela musik via Bluetooth och ha smarta funktioner.

Den smarta lösningen har blivit att bygga in ett backup-batteri i snäckornas förvaringsetui, så att du kan ladda dem så snart du inte lyssnar på musik. Det betyder att du kan dryga ut lurarnas speltid med 5–7,5 timmar med tre fulla extraladdningar utan att behöva vara i närheten av ett vägguttag. I praktiken får du alltså längre batteritid utan någon större ansträngning.

Användning och anpassning – den oundvikliga kompromissen

True Wireless-lurar lämnar inte mycket utrymme åt funktioner för att styra musik, samtal och annat. En del modeller har touchfunktion och andra har små knappar, men hanteringen är oftast smidigare med mer traditionella lösningar, som knappar på en kabel eller på själva hörlurskåporna hos trådlösa over-ear-hörlurar, som naturligtvis har större yta.

Precis som med andra in-ear-hörlurar är det väldigt viktigt att öronadaptrarna sluter helt tätt i hörselgången. Annars får du aldrig ordentligt ljud ur dem. Ofta medföljer en mängd adaptrar så att du kan hitta de som passar perfekt för dina öron. Det kan ta en stund innan du hittat rätt öronadaptrar, men när de väl är på plats kan du i gengäld få riktigt bra ljudkvalitet – helt utan kablar!

KOM IHÅG: På HiFi Klubben kan du alltid prova alla lurar innan du handlar.