HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Vogels DesignMount NEXT 7346 Väggfäste för TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels DesignMount NEXT 7346 Väggfäste för TV

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

DesignMount NEXT 7346 är ett VESA-universalväggfäste framtaget för LG OLED-TV-apparater från 40 till 65 tum. Snygg design med elegant rörlig mekanism för smidig och säker justering av TV-skärmen. Vridbart 120 grader vågrätt och 20 grader lodrätt.

Vogel’s DesignMount NEXT 7346 – elegant vridbart VESA-universalväggfäste till LG OLED-TV-apparater från 40 till 65 tum

DesignMount NEXT 7346 är ett VESA-universalväggfäste designat speciellt för LG OLED-TV-apparater från 40 till 65 tum. Du kan vrida TV:n 120 grader vågrätt och 20 grader lodrätt så du alltid kan få bästa möjliga betraktningsvinkel och placera TV:n platt in mot väggen när du vill det.

TV-fästen är oftast snyggast när de är väl dolda bakom skärmen. DesignMount NEXT 7346 är dock en fin kompromiss mellan design och funktionalitet. Fästet monteras på väggen med en rund platta och alla synliga leder har rundade kanter som ger ett snyggt visuellt intryck. Finishen i svart och metall matchar de flesta av dagens TV-apparater perfekt.

Avståndet till väggen är bara 7,2 cm när fästet är helt infällt. Trots detta kan TV:n dras ut hela 71,3 cm från väggen och tack vare den gedigna konstruktionen kan du lita på att allt sitter som det ska. Skjutfunktionen är konstruerad så att du inte kan råka slå TV-skärmen i väggen när du ska hitta rätt läge.

Enkel montering och ordning på kablarna
DesignMount NEXT 7346 har konstruerats med ett smart system av skenor som gör det enkelt att rikta in TV:n perfekt i våg efter montering. Det är skönt att veta när du står där och ska borra hål i väggen. Du får dessutom Vogel’s smarta kabelhållarsystem som elegant samlar ihop kablarna och ser till att de inte hänger och dinglar under TV:n när du drar ut den från väggen.

Vogel’s DesignMount NEXT 7346 finns med svart finish.

Specifikationer

 • Vridbart universalväggfäste för TV 
 • Minsta skärmstorlek 40 tum
 • Maximal skärmstorlek: 65 tum
 • Minsta avstånd till vägg: 72 mm
 • Maximalt avstånd till vägg: 71,3 cm
 • Vågrät/lodrät vridning: upp till ±120 grader/±20 grader
 • Inbyggt system för kabeldragning
 • Passar VESA upp till 400 x 200
 • Maximal belastning: 30 kg
 • Färg: Svart

* Obs!  Se till att använda skruvar och pluggar som klarar belastningen och försäkra dig om att väggmaterialet och väggen i sig klarar vikten. Om du är osäker bör du kontakta fackman.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning