Hopp til innhold
DALI
Soundbar

DALI KUBIK ONE

8 998:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Få bra ljud till både TV:n och din musik trådlöst via Bluetooth. Dessutom kan du reglera ljudstyrkan via TV:ns fjärrkontroll. Flera snygga färger.

Läs mer:

Beskrivning

DALI KUBIK ONE – smart trådlös högtalare med bra ljud för både TV och musik

 • Passar ytterst bra som soundbar-högtalare till TV:n
 • Mycket fin ljudkvalitet och råstyrka för att vara i den här produktkategorin
 • Trådlös streaming av musik via Bluetooth från både smartphone, PC och Mac
 • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll
 • Raffinerad automatisk på/av-funktion och väldigt låg strömförbrukning i standby (
KUBIK ONE är en otroligt mångsidig högtalare som passar perfekt att använda som soundbar tillsammans med din TV, men den spelar också musik i bra kvalitet, t.ex. trådlöst via Bluetooth. Du kan styra ljudstyrkan med din egen TV-fjärrkontroll och får mängder av anslutningar, inklusive 2 optiska ingångar, USB-port (för datoranslutning) och analog ingång.

KUBIK ONE har en raffinerad automatisk på/av-funktion, både för Bluetooth och TV-ljud m.m., vilket gör den ovanligt smidig att använda. Och det gäller både till vardags och när du har fest och vill lyssna på en och annan låt från en smartphone.

KUBIK ONE finns i svart, rött eller vitt utförande. Fjärrkontroll medföljer.

DALI KUBIK ONE – en mångsidig allt-i-ett-högtalare för kräsna öron
KUBIK ONE är mycket mer än bara en soundbar-högtalare till TV:n. Till skillnad från de allra flesta andra produkter i den här kategorin har den nämligen byggts för att även kunna spela musik ordentligt. Det här gör den till en bra lösning för kök/allrum och andra ställen där du enkelt vill kunna spela musik i hög kvalitet utan att ha en hel anläggning stående.

Konfigurationen av KUBIK ONE är så enkel att du kan börja spela redan några minuter efter att du packat upp den ur kartongen. De integrerade nyckelhålsfästena gör att du inte behöver mer än två skruvar för att hänga upp högtalaren på väggen. Självklart kan du också välja att ställa den på en hylla om du föredrar det. Du kan dessutom välja fronter i olika färger så att högtalaren matchar din inredning så bra som möjligt.

Smarta anslutningar och smart användning
KUBIK ONE är en otroligt flexibel ljudlösning. En annan ovanlig detalj är att du får hela två optiska ingångar, vilekt göra tt du kan ha t.ex. både TV:n och en trådlös musikspelare (t.ex. Sonos, HEOS eller Apple TV) anslutna digitalt samtidigt. Och du kan skifta mellan dem med bara en knapptryckning. KUBIK ONE kan lära sig de grundläggande koderna från din TV:s fjärrkontroll så att du kan reglera ljudstyrkan och välja ljudkälla härifrån.

Via Bluetooth kan du spela musik trådlöst från både smartphone och dator, och eftersom KUBIK ONE stödjer Bluetooth aptX-formatet har du möjlighet att streama i en kvalitet som nästan ligger på samma nivå som CD (förutsatt att din spelare också stödjer formatet). Du kan spela musik i optimal digital kvalitet från datorn via USB, samtidigt som du får analoga anslutningar via både minijack och Phono/RCA.

KUBIK ONE har automatisk på/av som gör att den automatiskt startar med rätt ljudkälla så snart du startar en spelare. En extra läcker detalj är att du även kan slå på den automatiskt via Bluetooth. Det betyder att du bara behöver välja KUBIK ONE på t.ex. din smartphone för at väcka högtalaren till liv. Du behöver alltså inte ens gå bort till den för att trycka på en knapp. Allt det här är möjligt med en ultralåg standby-förbrukning på under 0,5 watt, vilket faktiskt är en teknisk bedrift av ganska stora mått.

Solitt och seriöst byggd in i minsta detalj
De tekniska lösningarna i KUBIK ONE avslöjar att den är tänkt som en seriös ljudprodukt. Chassiet är solitt konstruerat i aluminium, vilket gör det möjligt att ha tunnare väggar som i sin tur ger en större invändig volym som ger mer botten i ljudet. Elementen ligger på samma nivå som DALIs traditionella högtalare, så du får både bas-/mellanregisterelement med träfibermembran och ultralätta softdome-diskanter. Alltsammans har optimerats för att ge ljudet bästa möjliga spridning, så du kan njuta av musiken i hela rummet.

Den inbyggda digitala klass D-förstärkaren levererar hela 4 x 25 watt, och eftersom varje element har sin egen förstärkare har DALI kunnat anpassa ljudet individuellt för bas och diskant. Konstruktionen gör det samtidigt möjligt att bygga in en ultrakompakt strömförsörjning så att du slipper ha ännu en stor kloss nere i fördelardosan.

Via ett skjutreglage på baksidan kan du ställa in basen i tre nivåer så att du får optimalt ljud i både små och stora rum. Om du vill ha ännu mer och bättre bas kan du ansluta en separat aktiv subbas. I så fall ser KUBIK ONE själv till att skära bort de allra djupaste tonerna från huvudhögtalaren så att du kan spela med både högre volym och lägre förvrängning.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Elegant och solid design
 • Mycket fin ljudkvalitet och råstyrka för att vara i den här produktkategorin
 • Passar ytterst bra som soundbar-högtalare till TV:n
 • Bluetooth (inkl. aptX) för trådlös streaming av musik från både Apple iOS, Android, mobil och PC/Mac
 • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll
 • Kan startas automatiskt, även via Bluetooth
 • Enkel att montera och använda
 • Integrerat väggfäste
 • Anslutning för subbas
 • Två optiska ingångar för samtidig anslutning av t.ex. TV och trådlös musikspelare
 • Väldigt låg strömförbrukning i standby-läge (
 • Läcker fjärrkontroll i metall
 • Flera färgalternativ

Begränsningar

 • Ingen inbyggd nätverksfunktion
 • Ingen HDMI-anslutning
 • Äkta Hi-Fi-lösningar med separata högtalare ger fortfarande bättre ljudkvalitet
 • Äkta Hi-Fi-lösningar ger fortfarande bättre ljudkvalitet

Videos om KUBIK ONE

Tillbehör till DALI KUBIK ONE

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-3 dB)48-22.000 Hz
Förstärkare25 watt
Storlek diskant1"
Storlek bashögtalare5.25"