Hopp til innhold
Trådlös adapter

Bluesound RT 100

958:-st.
Nypris 1 198:-Spara 240:-
 Produkten finns på HiFi Klubben Stockholm Sveavägen
Gör varje subbas trådlös med den här smarta adaptern. Genial till alla hemmabiografer samt TV-ljud med Bluesound PULSE SOUNDBAR.

Läs mer:

Beskrivning

Bluesound RT100 – trådlös adapter för alla subbasar och receivrar

  • Kan göra vilken subbas som helst trådlös
  • Kan användas med alla hemmabioreceivrar
  • Kan användas med Bluesounds egen soundbar/sub
  • Enkel att använda och tar ingen plats
  • Digital signalöverföring av hög kvalitet
RT100 är en liten trådlös sändare/mottagare som du kan använda till att koppla samman vilken hemmabioreceiver som helst eller en Bluesound PULSE SOUNDBAR med vilken subbas som helst utan att du behöver dra någon kabel mellan apparaterna. Den öppnar upp för en mängd nya möjligheter att göra din anläggning både snyggare och mer välljudande.

Nu kan alla subbasar bli trådlösa
Har du en PULSE SOUNDBAR måste du inte längre hålla dig till Bluesounds egen trådlösa subbas för att få rejäl botten i ditt TV-ljud. Här sitter redan en trådlös sändare i själva soundbar-högtalaren, så du behöver bara koppla in RT100 som mottagare i subbasens ingång. Sen har du all bas du kunnat drömma om – och det utan att du samtidigt behövt dra en lång subbaskabel tvärs över rummet. Redan där har du sparat en rejäl slant.

Med två stycken RT100 kan du fritt välja vilken subbas du vill göra trådlös oavsett vilken hemmabio du har. Koppla en RT100 till hemmabioreceiverns subbasutgång och ställ in den på att sända därifrån. Den andra RT100 sätter du som mottagare i subbasen, sen är det bara att köra. Om du vill ansluta en trådlös Bluesound PULSE SUB till en vanlig hemmabioreceiver kan du ordna det också via RT100.

Digitalt ljud i hög kvalitet
Det trådlösa ljudet överförs digitalt och i hög kvalitet, så du kan lugnt använda RT100 utan att oroa dig för att ditt filmljud ska bli sämre. Tänk dock på att RT100 precis som andra trådlösa sändare har en liten tidsfördröjning i ljudet som du behöver justera på din hemmabioreceiver så att tajmingen passar resten av ditt system. Det här gör att RT100 inte är särskilt väl lämpad till traditionella stereoanläggningar som inte har den här justeringsmöjligheten.

Obs! RT100 har ljud in/ut via stereo-minijack. De flesta hemmabioreceivrar och subbasar har RCA/Phono-anslutningar, så därför behöver du en RCA-till-minijack-adapter som du köper separat

Obs! RT100 ska matas med ström via USB. Om apparaten som du ansluter den till inte klarar detta behöver du en standardladdare/-strömförsörjning med USB, som till exempel den du laddar din telefon med. Denna strömförsörjning köper du separat. Å andra sidan har du kanske redan en liggande i någon låda.

RT100 finns med svart finish.

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång Hz (-3 dB)20-20.000