Hopp til innhold
Trådlös förförstärkare

DALI SOUND HUB COMPACT

2 398:-st.
Nypris 3 198:-Spara 800:-
 Produkten finns på HiFi Klubben Webshop SE
Kompakt kontrollbox till ditt trådlösa EQUI-högtalarsystem. Anslut musik och HDMI TV-ljud och skicka allt vidare till högtalarna i HD-kvalitet.

Läs mer:

Beskrivning

DALI SOUND HUB COMPACT – förförstärkare och kontrollcenter för trådlös musik och trådlöst TV-ljud på DALI EQUI-högtalarsystem

 • Förförstärkare med trådlös överföring av HD-ljud till EQUI-högtalarsystem
 • Smidigt digitalt TV-ljud via HDMI/ARC, inkl. automatisk på/av och volymkontroll via din TV:s fjärrkontroll
 • Kan placeras dold på väggen bakom TV:n eller bakom en lucka i en TV-möbel
 • Stabil trådlös signalöverföring i 24 bit med enastående trådlös ljudkvalitet
 • Inbyggd Bluetooth 5.0 för trådlös musik direkt från telefon, surfplatta, dator m.m.

SOUND HUB COMPACT är en unik superkompakt förförstärkare som tagits fram för att samla och hantera ljudet på DALIs trådlösa EQUI-högtalarsystem. Du kan ansluta både digitala och analoga musikkällor samt TV-ljud, och via Bluetooth 5.0 kan du spela musik trådlöst i hög kvalitet direkt från din smartphone.

Den stora skillnaden jämfört med den större SOUND HUB (förutom utbyggnadsmoduler) är att du får HDMI-anslutning till din TV, inkl. Audio Return Channel (ARC), vilket ger dig nya läckra möjligheter. Då kan du nämligen reglera ljudstyrkan från din TV:s fjärrkontroll, och allt startas och stängs automatiskt så att du kan fokusera på att njuta av det fina ljudet.

Du kan dölja SOUND HUB COMPACT bakom en lucka i en hifi-möbel eller till och med bakom din TV om du har lite utrymme bakom den. I så fall kan du använda det integrerade nyckelhålsfästet. Om du låter SOUND HUB COMPACT stå framme så är den så kompakt och diskret att den inte kommer att dra till sig någon uppmärksamhet i inredningen.

Obs: Om du vill ha möjlighet att bygga ut ditt EQUI-system med moduler för musikstreaming/multiroom via Bluesound eller trådlös surround så ska du välja den större SOUND HUB. Du kan dock fortfarande få trådlös streaming via en separat musikstreamer (Bluesound NODE eller motsvarande).

Genial för trådlöst TV-ljud i äkta hifi-kvalitet

Dagens Smart TV är ett naturligt nav för de flesta upplevelser i hemmet. Här kan du fördriva tiden med flow-TV, streaming av filmer och serier, YouTube, spel och en mängd andra appar. Många använder också TV:n som en musikspelare med ett trådlöst tangentbord inkopplat. Så det finns all anledning att måna lite extra om ljudet.

Med SOUND HUB COMPACT och ett trådlöst EQUI-högtalarsystem kan du äntligen njuta av både musik och TV med trådlöst hifi-ljud utan att få en massa besvär på köpet. Det här är faktiskt en smärre revolution och DALI är en av de allra första i världen som erbjuder trådlöst TV-ljud i kombination med HDMI/ARC.

En given lösning för TV-ljud är de platta och kompakta högtalarna OBERON ON-WALL C som är framtagna just för att hänga elegant på väggen vid sidan om din TV. Men du kan fritt välja någon av de andra trådlösa EQUI-systemen om de passar bättre för det du behöver. Du får allt med ett minimum av apparater och kablar, och på så sätt kan du måna om inredningen samtidigt som du skämmer bort dina öron med ljud i tvättäkta hifi-kvalitet.

SOUND HUB COMPACT finns med svart finish. IR-fjärrkontroll medföljer. 

Enkel att använda och massor av anslutningar

SOUND HUB COMPACT har både digitala och analoga anslutningar (HDMI/ARC, optisk/RCA-ingång, subbas-utgång), så du kan koppla in alla de ljudkällor du har, inkl. TV:n. Du kan även koppla in en skivspelare om du väljer en modell med inbyggd RIAA-förstärkare eller skaffar en separat. Den trådlösa signalöverföringen till högtalarna är självklart blixtsnabb (low latency), så du kommer inte att uppleva någon fördröjning mellan bild och ljud när du tittar på TV.

Alla ingångar har automatisk aktivering, och även högtalarna startar automatiskt så att du kan spela musik med detsamma. Beroende på vilken ljudkälla du använder kan du reglera ljudstyrkan från din TV:s IR-fjärrkontroll, din musikapp eller direkt på topplattan. På baksidan av SOUND HUB COMPACT hittar du också en USB-port som kan ladda din smartphone eller förse en kompakt streaming-enhet med ström. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Förförstärkare med trådlös överföring av HD-ljud till EQUI-högtalarsystem
 • HDMI/ARC-anslutning för digitalt TV-ljud på ett enkelt sätt, inkl. reglering av ljudstyrka från din TV:s fjärrkontroll
 • Inbyggd Bluetooth 5.0 för trådlös musik direkt från telefon, dator m.m.
 • Smidig installation och superkompakt design
 • Kan placeras på väggen bakom TV:n eller bakom en lucka i en TV-möbel
 • Stabil trådlös signalöverföring i 24 bit med enastående trådlös ljudkvalitet
 • Anslutning för både analoga och digitala ljudkällor
 • Automatisk på/av via alla ingångar
 • IR-fjärrkontroll medföljer

Begränsningar

 • Måste kombineras med ett EQUI-högtalarsystem
 • Varken musiktjänster eller internetradio inbyggt
 • Ingen inlärningsfunktion för befintlig TV-fjärrkontroll
 • Ingen inbyggd RIAA-förstärkare för skivspelare
 • Om du bygga ut med EQUI-moduler (Bluesound eller HDMI/trådlös surround) krävs den större SOUND HUB

Tekniska specifikationer

TeknologieraptX