Hopp til innhold
Dämpande fötter (Set)

MoFi Electronics Ultra Low Noise Feet

1 798:-Set
Nypris 2 448:-Spara 650:-
 Produkten finns på HiFi Klubben Örebro
Få ordning på ljudförsämrande vibrationer med dessa effektiva dämpningsfötter. Kan användas på nästan alla hifi-apparater med bra resultat.

Läs mer:

Beskrivning

MoFi Ultra Low Noise Feet – dämpningsfötter för bättre ljud från alla hifi-komponenter

  • Isolerar effektivt hifi-apparater mot vibrationer
  • Kan ge hörbart renare återgivning
  • Enkel montering
  • Finns till både lätta och tunga apparater
  • Kan justeras i höjdled (vattenpass medföljer)

MoFi Ultra Low Noise Feet är avancerade dämpningsfötter som är framtagna för att isolera dina hifi-apparater från alla ljudförsämrande vibrationer, både från musiken och från omgivningen. Du kan använda dem på en lång rad hifi-komponenter: skivspelare, D/A-omvandlare, förstärkare, CD-spelare, strömförsörjning, hyllhögtalare m.m., och du kan få dem till både lätta och tunga apparater.

Fötterna kan justeras i höjdled och placeras direkt under apparaten utan gängade hål. Ursprungstanken är att du använder dem 4 åt gången, men om du har väldigt tunga apparater eller mycket ojämn viktfördelning så kan du lägga till fler om det behövs.

MoFi Ultra Low Noise Feet finns med svart finish och i versioner för komponentvikter på 4–7 kg, 7–10 kg och 10–15 kg (vikten gäller för en uppsättning om 4 fötter). Säljs i paket om 4 st., vattenpass medföljer. 

Vibrationer – en fiende till bra ljud

Vibrationer är en av de stora fienderna i kampen för perfekt hifi-ljud. Vibrationer – till exempel från musiken i högtalarna – får alla komponenter i rummet att vibrera med i större eller mindre utsträckning, vilket skapar förvrängning.

I samarbete med specialisterna från HRS (Harmonic Resolution System) har MoFi tagit fram Ultra Low Noise Feet som effektivt isolerar dina apparater från omgivningen och ger dig ett klarare och mer detaljerat ljud. Fötterna designades ursprungligen för MoFi-skivspelarna UltraDeck och StudioDeck, men de har visat sig så effektiva att det uppstått stor efterfrågan på dem även för andra hifi-komponenter.

Tekniska specifikationer

Tillverkade i aluminium
Höjd: 40 mm (utan belastning), 35–37 mm (med belastning)
Kan justeras i höjdled för att få komponenten i perfekt våg
Färg: Svart
Finns för komponentvikter på 4–7 kg / 7–10 kg / 10–15 kg (vikten gäller för en uppsättning om 4 fötter)
Säljs i paket om 4 st., vattenpass medföljer