Hopp til innhold
Argon Audio
Signalkabel (Set)

Argon Audio Classic IN1

428:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Prisvänlig, solid och flexibel signalkabel som lockar fram det bästa ur anläggningar i budgetklassen. Finns i flera längder.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Classic IN1 – högkvalitativ signalkabel till ett vettigt pris

  • Bra val till anläggningar i budgetklassen
  • Ledare i 99,99 % ren, syrefri OFC-koppar
  • Dubbel skärmning
  • Solida kontakter med guldpläterade kontaktytor
  • Finns i längder om ända upp till 10 meter
Classic IN1 är en analog standardsignalkabel av RCA-typ i mycket högre kvalitet än de billiga kablar som brukar följa med din anläggning. Den är väldigt flexibel och enkel att hantera, och de solida kontakterna har förgyllda kontaktytor för att fungera problemfritt under många år.

Ledarna i Classic IN1 har konstruerats i 99,99 % ren, syrefri koppar, och kabeln har dubbel skärmning så att inga instrålande störningar förstör din musikupplevelse. Den eleganta vita finishen bekräftar att du håller i en kvalitetsprodukt. Ett bra val till anläggningar i budgetklassen.

Argon Classic IN1 finns i längder från 0,75 meter ända upp till 10 meter, så du kan utan problem dra dem till andra änden av vardagsrummet.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en hifi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar i ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du ut full ljudkvalitet och ägarglädje av din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Tillbehör till Argon Audio Classic IN1

Tekniska specifikationer

Kabellängd (m)3