HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bowers & Wilkins 603 + 607 + HTM6 + ASW610 5.1 Högtalarsystem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins 603 + 607 + HTM6 + ASW610 5.1 Högtalarsystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Tungt och kraftfullt högtalarsystem för surroundhemmabion med både fullvuxna golvhögtalare och läckra kompakta högtalare. Här får du elegant B&W-design, fin ljudkvalitet och avgrundsdjup bas för både musik och filmljud. Svart eller vit finish.

B&W 600-serien – seriöst 5.1-kanals surroundsystem med fullvuxna golvhögtalare och snygg design

  • Övertygande dynamik och råstyrka, även i stora rum
  • Naturlig och detaljerad ljudbild för både musik och filmljud
  • Elegant B&W-design och snygg finish
  • Kompakt 10-tums subbas på hela 200 watt.
  • Finns i svart eller vitt utförande

Högtalarna från B&W:s 600-serie har här kombinerats i ett läckert och galet starkt 5.1-kanaligt högtalarsystem för hemmabion. Golvhögtalaren 603 är toppmodellen i 600-serien, och med sina två 6,5-tums baselement och B&W:s unika Continuum FST-mellanregister säkerställer den att du har mängder av råstyrka, samtidigt som du får med alla detaljer, oavsett om det står film eller musik på menyn.

De kompakta 607-högtalarna tar hand om de bakre kanalerna, och den matchande centerhögtalaren HTM6 ser till att du får kristallklar dialog och övertygande ljudeffekterna i dina filmer.

Trots sina relativt kompakta mått är subbasen bestyckad med ett rejält 10-tumselement och hela 200 inbyggda watt. Den går ytterst djupt i basen och garanterar explosiva actionsekvenser i en hemmabio baserad på 600-serien, särskilt när den som här kombineras med de tunga 603:orna.

Tillsammans utgör de här högtalarna en komplett, elegant och seriös lösning som kan hantera både musik och filmljud på ett sätt som övertygar. Finns med svart eller vit finish.

Läs mer om B&W 603  

Läs mer om B&W 607

Läs mer om B&W HTM6

Läs mer om B&W ASW610

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.