Gå till innehåll

AudioQuest DragonTail Android USB kabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

DragonTail är en behändig liten USB-förlängare byggd i exklusiva material. Använd den för att skydda dig mot knäckta USB-prylar – till exempel en mobil DAC – och lita istället på att kabeln inte förorenar musiken med digitalt brus och annat.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights DragonTail – enkel, effektiv och välkonstruerad USB-förlängare

DragonTail är en smart liten USB-förlängare i hög kvalitet – en välkommen hjälp för dig som också insett att USB-portarna på en dator inte alltid har fått den smidigaste placeringen. Om du någonsin har haft datorn med dig utanför hemmet vet du också att du ibland kan befinna dig i märkliga ställningar med datorn i knät på kontorssoffan, hotellsängen, tåget eller flyget. Kanske gynnar de här sittställningarna produktiviteten, men det är inte nödvändigtvis helt optimalt för anslutna USB-komponenter.

DragonTail är lika smidig som en duktig yogainstruktör, och om du skulle råka tappa datorn eller stöta i den i något kan DragonTail vara det som avgör om du till exempel knäcker din USB-DAC eller kan kan nöja dig med några väl valda svordomar.

AudioQuest – garanterar kvalitetsmaterial
Ledarna i DragonTail är silverpläterade med 5 % silver – ett material som garanterat väcker en känsla av eufori hos alla audiofiler. Silver är nämligen det bästa ledarmaterial moder jord har att erbjuda, och därför hittar du också motsvarande silverpläterade ledare i många andra AudioQuest-kablar, till exempel den exklusiva USB-kabeln Carbon.

Så om du skulle komma på tanken att ansluta en DAC till DragonTail – vilket för övrigt är en väldigt god idé – behöver du inte vara rädd för att smitta musiken med extra jitter eller annan digital smuts som du annars lätt råkar ut för i dåliga kablar.

Specifikationer

 • USB-förlängare till PC/Mac
 • Ledare som silverpläterats med 5% silver
 • Längd: 11,2 cm.
 • Vikt: 20 gram
 • Ingång/utgång: USB-hane/USB-hona
 • Färg: svart

AudioQuest

AudioQuest är världens ledande leverantör av högkvalitativa kablar för Hi-Fi och hemmabio. Det finns en läcker AudioQuest-lösning för praktiskt taget alla ändamål, oavsett om ambitionerna ligger på budgetnivå eller extrem High End-nivå!

 • Kabelteknik i världsklass för Hi-Fi och hemmabio
 • Enormt urval
 • Elegant och solid design
 • Både kablar och Hi-Fi-tillbehör (inkl. DAC:ar och hörlurar)
 • Lösningar för både budgetklass och extrem High End. 

Läs mer om AudioQuest

Mer läsning

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här