Hopp til innhold

Galna priser på
Sonos

Se alla vassa priser

Populära
Produkter

HIFI-HÖRLURAR
MED ENASTÅENDE LJUDKVALITET

Bowers & Wilkins PX7 S2 är exklusiva, eleganta och avancerade trådlösa over-ear-hifi-hörlurar med suverän ljudkvalitet och effektiv noise cancellation (ANC). Här har B&W gått in med alla resurser för att ge dig en helhetsupplevelse i lyxklassen, både när det gäller ljud, komfort, design och finish.
Se mer

Njut av trådlös
musik

med Bluetooth

En trådlös Bluetooth högtalare med inbyggt batteri är din bästa vän då du är på språng och älskar att dela dina favoritlåtar med dina vänner. Liten och snygg helt perfekt för häng och rödvin? Stor och kraftig till fest och dans? Vi har fantastiska bärbara hägtalare för alla!
Se smarta Bluetooth högtalare här

SÅ VÄLJER DU RÄTT
HÖGTALARE

Stora, små, hifi, aktiva, passiva, trådlösa, streaming, multiroom, design, inbyggnad – vilka högtalare passar dig bäst?
Läs mer

HiFi Klubben 
rekommenderar

LSX II
KEF LSX II
Kompakthögtalare - Aktiv
15 990:- / Paket

TRÅDLÖST NYTÄNKANDE
I STEREO

Alla OBERON C-högtalare har designats från grunden och tekniken är klassisk DALI – vald särskilt för att minimera ljudförluster och ge dig maximal ljudkvalitet för pengarna.
Läs mer

Läcker och
praktisk
utomhushögtalare

AM-1 är en suveränt välljudande, läcker och praktisk utomhushögtalare. Konstruktionen är väderskyddad och ljudkvaliteten är så hög att AM-1 även kan vara ett fint alternativ inomhus på många ställen.
Köp här

Musik eller
filmljud
i superfin kvalitet

OBERON 7 ger dig mängder av råstyrka utan att du behöver kompromissa med hifi-kvaliteterna. Den här stora golvhögtalaren kan utan problem fylla ett stort vardagsrum med ljud och är en ren fröjd att vila ögonen på.
Läs mer om Oberon 7