HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Högtalare till PC/Mac

Om du är inbiten gamer är saken klar. Då ska du ha ett par aktiva högtalare som du kan koppla direkt till datorn och ställa vid sidan om skärmen, eventuellt med en subbas under bordet för att få extra pondus i ljudet.

Vill du mest spela musik i vardagsrummet från datorn kan du placera de aktiva högtalarna på en lämplig plats och spela antingen via kabel eller trådlöst via Bluetooth. Många stereoanläggningar har både Bluetooth och wifi så att du kan spela direkt och trådlöst datorn och få ut musiken i vardagsrummet via ett par riktiga hifi-högtalare.

 

Se Hi-Fi Klubbens alla aktiva högtalare här

 

 

Högtalare
till anläggningen

Små, stora, platta, runda, fyrkantiga, färgglada, trä, metall, rock, jazz, klassiskt – vi har högtalare för alla anläggningar och smaker.

 

Högtalare
till smartphone

Strömma musik direkt från nätet till en Bluetooth-högtalare eller till anläggningen i härlig stereo. Få trådlös musik i hela ditt hem med multiroom.

 

Högtalare
till TV

Ge TV:n ordentligt ljud och få mycket mer ut av både film och vanliga TV-program. Smarta lösningar för alla behov.

 

Högtalare
till PC/MAC

Gaming eller musik? Din dator klarar allt, och med ett par bra aktiva högtalare är ljudupplevelsen hemma – även trådlöst.

 

Högtalare
till hemmabio

Få äkta biokänsla hemma i ditt eget vardagsrum. Vi hjälper dig att sätta ihop det rätta surround-systemet.