HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Stort ljud för gaming

Vill du få riktigt stora gaming-upplevelser? Då ska du spela i surround eller på en bra anläggning.

De bästa spelen har lika bra ljud som de största Hollowood-filmerna. Med en bra anläggning känner du ljudet i hela kroppen och får en mycket större upplevelse. Surround placerar dig mitt i händelsernas centrum och ger dig också ett övertag i spelet eftersom du kan höra precis var ljuden kommer ifrån.

Om du vill ha en lösning som är så enkel och diskret som möjligt kan du välja en TV-soundbar, antingen på egen hand eller tillsammans med en trådlös subbas och trådlösa bakhögtalare. Då får du stort ljud utan att samtidigt behöva dra in en stor anläggning i vardagsrummet.

 

Full surround för gaming

 

Smart ljud för gaming

 

Vill du spela med hörlurar? Du hittar våra gaming-headset här