HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Förra årets TV till fantastiska priser

Vi säljer förra årets TV-modeller till fantastiska priser, så du kan se årets fotbollsmatcher med extra läcker TV-bild. Slå till när TV-modellerna fortfarande finns i lager.

Nu får du låga priser på många TV-modeller så du kan bjuda i vännerna på fotboll med superläcker TV-bild.  De låga priserna gäller på serierna Samsung MU7, Samsung Q8, Sony XE8096 och Sony XE8505 och så länge de i lager.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här