HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Månadens rekommendation

Maj

Alla våra medarbetare brinner för bra ljud och vill dela det här intresset med andra. Varje månad låter vi en av dem berätta om fördelarna med en anläggning som de tycker sticker ut.

Truls Skaabones är 25 år ung, och efter att ha jobbat i flera av HiFi Klubbens butiker jobbar han nu i webbutiken. Sommartid är han en hängiven skejtare, och om vinter hittar du honom i knädjup pudersnö. – Det enda som kan göra den härliga känslan av att stå på en bräda ännu bättre är bra musik, säger Truls.


Med sin passion till både musik och utomhusaktiviteter var det enligt Truls få tveksamheter när han skulle sätta ihop en anläggning. Han var ute efter något som både spelade bra och som gick att ha utomhus. – Bowers & Wilkins AM-1 utomhushögtalare var det perfekta alternativet. De tål inte bara väder och vind, men de kan få fram ett fylligt och fint ljud i en öppen miljö, säger Truls. – Dessutom ser de bra ut, och det kan ju vara schyst när man drar ihop folk till afterski, säger han med ett finurligt leende.

När det kommer till förstärkare och spelare var valet enkelt. – Det måste vara något som gör att man slipper gå in och byta låt och där alla på grillfesten kan lägga in egna låtar på spellistan. Därför föll valet på en trådlös HEOS AMP-anläggning, fortsätter Truls. – Genom att kombinera den trådlösa förstärkaren med de kraftiga utomhushögtalarna från Bowers & Wilkins får man ljud som garanterat sopar mattan med de bästa allt-i-ett-högtalarna både när det gäller kraft och kvalitet, förklarar Truls.

– Ljudkvaliteten på det här paketet är faktiskt så bra att man kan ta det med sig inomhus och få gästerna att tro att du spelar på en rejäl stationär anläggning, anser Truls. För att visa hur bra anläggningen är väljer han att spela The Mountains med låten The Valleys. – Det här är en låt med mycket driv som smörjer öronen med det här kanonpaketet, tycker Truls. – Den har fina luftiga detaljer och ger ett fint djup i botten. Dessutom är den skön att köra bräda till oavsett vilken tid på året det är, avslutar han.