HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

SOUNDBOKS

Skruva upp till 11

SOUNDBOKS 2 är ett monster till batteridriven Bluetooth-högtalare och är skapad för festival-älskare och ljudtrycksnarkomaner. Den ger dig och dina vänner musik med punch i trädgården, sommarstugan eller på studentflaket.

SOUNDBOKS 2 är utan tvivel den häftigaste batteridrivna Bluetooth-högtalaren när du ska festa. Når du skruvar upp volymratten till 11 och manglar ut ett ljudtryck på 122 decibel över campingen kan du överrösta alla andra Bluetooth-högtalare i närheten. Den kan spela musik i ända upp till 40 timmar på en laddning. Och om du skulle riskera att få slut på ström kan du alltid köpa till ett extra batteri så att du har reservström till hands.

SOUNDBOKS 2 är sist men inte minst helt fyllesäkrad mot öl och hårdhänt hantering. Du och dina vänner kan bete er hur vrickat ni vill!

Här kan du se mer om SOUNDBOKS, se killarna bakom SOUNDBOKS berätta, och hitta information om hur du hyr en SOUNDBOKS i sommar

 

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida