HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Seriöst multiroom till kanonpris

Köp en trådlös HEOS-högtalare tillsammans med en ny Denon-anläggning eller -hemmabio med HEOS inbyggt. Sen har du smidig trådlös musik i ett extra rum – och just nu spar du även pengar.

HEOS by Denon är multiroom-systemet med lösningar för både trådlös musik, äkta hifi, TV-ljud och hemmabio. Nu kan du redan från början få HEOS-systemet inbyggt i din hemmabio eller musikanläggning från Denon, och på så sätt får du stort ljud samtidigt som du på ett smidigt sätt kan använda alla trådlösa funktioner på anläggningen i vardagsrummet.

När du väl har provat HEOS på anläggningen kommer du snart att vilja utöka med trådlösa högtalare i fler rum. Så varför inte köpa den första högtalaren tillsammans med anläggningen och samtidigt spara en vacker slant? Du kan välja fritt mellan HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 och HEOS 7 så du kan få en högtalare i en storlek som passar precis det rum du vill ha använda den i.

Kom in på HiFi Klubben, upplev HEOS by Denon – och spara pengar!

DenonN10WH_1800x1300.jpg

HEOS by Denon – både till hifi-anläggningar och hemmabio

Med Denons nya, EISA-belönade minianläggning CEOL N10 får du det fina ljudet från en traditionell stereoanläggning, inbyggd HEOS-funktion, inbyggd CD-spelare och radio plus en rad smidiga trådlösa möjligheter. En musiklösning som låter otroligt bra och fungerar väldigt bra, och som passar dig som vill att din musiklösning ska ta så lite plats som möjligt.

Om du föredrar anläggningar i full storlek kommer du att gilla Denons nya 800-serie, där du får inbyggd HEOS-funktion i musikstreamern DNP-800, medan förstärkaren PMA-800 levererar design och ljudkvalitet som matchar perfekt.

På hemmabiosidan har alla Denons senaste receivrar fått inbyggd HEOS-funktion, bortsett från de allra minsta modellerna. Det betyder att du är helt förberedd för multiroom när du väljer en Denon-receiver. Du behöver inte ge dig ut på jakt efter extra apparater med tillhörande kablar, utan får helt optimal användning, samtidigt som du får bästa möjliga ljudkvalitet.

Så får du HEOS på anläggningen

Välj din trådlösa HEOS-högtalare med rabatt

Rabatten dras av när du lägger bägge produkterna i varukorgen. Om du har mottagit en e-post med rabattkod, kan du lösa in den när du köper din HEOS-högalare.