HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Erbjudande! Håll festen igång

Få ett extra batteri när du köper SOUNDBOKS 2

Just nu får du ett extra batteri när du köper en SOUNDBOKS 2. Du och dina vänner kan alltså festa loss i hela 80 timmar på festivalen, skidsemestern eller i sommarstugan utan att behöva skänka laddningen en tanke. Erbjudandet gäller under hela december.

SOUNDBOKS 2 är en fullständigt genial högtalare för festivalen, skidsemestern, sommarstugan och mycket annat. Just nu får du en extra BATTERYBOKS 2 när du köper SOUNDBOKS 2. Du och dina vänner kan alltså spelar högt i ända upp till 80 timmar utan att behöva skänka laddningen en tanke. Batterierna kan ju dessutom laddas i skift om ni inte tänker sluta festa i första taget.

Erbjudandet gäller under hela december.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här