HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

KÖP EN TV FRÅN SAMSUNG

OCH FYLL KORGEN MED VAROR FÖR UPP TILL 5 000 KRONOR

Just nu ger vi dig upp till 5 000 kronor extra att handla för när du köper en läcker Samsung-TV från NU7445, eller Q900R-serien. Du bestämmer själv om pengarna ska gå till bra ljud, TV-tillbehör eller något annat.

Fyll korgen med varor för upp till 5 000 kronor när du köper en läcker TV av utvalda modeller från Samsung. Rabatten dras ifrån så snart du lägger produkterna i varukorgen. Rabatten gäller oavsett om du köper en eller flera produkter utöver TV:n.

Fyll korgen med varor för upp till 1 500 kronor

Fyll korgen med varor för upp till 3 000 kronor

Fyll korgen med varor för upp till 5 000 kronor

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här