HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Drömmer du om att fylla ditt hem med härligt ljud utan att behöva se högtalare, anläggning och kablar? Dölj alltsammans i väggar och tak! Det låter bra, är lätt att använda och är snyggt, samtidigt som du kan inreda utan att behöva lämna plats för högtalarna.

Event_LLAL-campaging-LP_ALL.jpgFreeVisit_LLAL-campaging-LP_ALL.jpg

Boka gratis rådgivning i mars

Vi hjälper också till hemma hos dig

Vi på HiFi Klubben är experter på inbyggnadslösningar och kan hjälpa dig med allt som behövs för både stora och små projekt:

• Diskreta ljudlösningar i hög kvalitet för alla typer av rum
• Rådgivning och inspiration
• Optimering av lösningar för just ditt behov och din budget
• Projektering och installation när du bygger nytt eller bygger om
• Totalentreprenad, inkl. kontakt med arkitekt och hantverkare

Under hela mars månad kan du få ett gratis besök hemma hos dig utan förpliktelser, om du bor max 30 km från din lokala HiFi Klubben-butik. Vi hjälper dig med vägledning för ditt projekt, oavsett om du har storslagna drömmar eller bara vill slippa se anläggningen i något rum.

 

20%_LLAL-campaging-LP_DK-NO-SE.jpg

Spara 20 % på inbyggnadshögtalare

Om du går med i vår kundklubb får du just nu hela 20 % rabatt på inbyggnadshögtalare från DALI och Bowers&Wilkins. Du får din rabattkod via e-post så snart du har gått med och kan använda den ända fram till den 30 april när du köper en eller flera inbyggnadshögtalare.

Om du redan är medlem kan du använda den rabattkod som du fick med vårt senaste nyhetsbrev om inbyggnadslösningar.

Gå med här

Skriv in din e-postadress för att anmäla dig till kundklubben. Du kan spara 20% på ditt nästa köp av inbyggnadshögtalare från DALI och Bowers & Wilkins.

@