HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Drömmer du om att fylla ditt hem med härligt ljud utan att behöva se högtalare, anläggning och kablar? Dölj alltsammans i väggar och tak! Det låter bra, är lätt att använda och är snyggt, samtidigt som du kan inreda utan att behöva lämna plats för högtalarna.

Event_LLAL-campaging-LP_ALL.jpg

Så bygger du med ljud

Få inspiration till diskret ljud i ditt hem den 20 mars

Ska du bygga nytt eller renovera och funderar på att bygga in ljud och bild redan från början? Den 20 mars anordnar vi en inspirationskväll ute i HiFi Klubbens butiker, där du kan lyssna på massor av smarta inbyggnadslösningar; få veta hur du kan dölja din hifi i en elegant möbel, bygga in högtalare diskret i väggar och tak och enkelt få trådlöst ljud i hela ditt hem.

Du kan se fram emot att få en mängd nya idéer kring hur du kan få diskret ljud i ditt hem och hur du kommer igång. Vi bjuder på en kväll med förfriskningar, bra stämning och inte minst massor av bra ljud.

Anmäl dig här

FreeVisit_LLAL-campaging-LP_ALL.jpg

Boka gratis rådgivning i mars

Vi hjälper också till hemma hos dig

Vi på HiFi Klubben är experter på inbyggnadslösningar och kan hjälpa dig med allt som behövs för både stora och små projekt:

• Diskreta ljudlösningar i hög kvalitet för alla typer av rum
• Rådgivning och inspiration
• Optimering av lösningar för just ditt behov och din budget
• Projektering och installation när du bygger nytt eller bygger om
• Totalentreprenad, inkl. kontakt med arkitekt och hantverkare

Under hela mars månad kan du få ett gratis besök hemma hos dig utan förpliktelser, om du bor max 30 km från din lokala HiFi Klubben-butik. Vi hjälper dig med vägledning för ditt projekt, oavsett om du har storslagna drömmar eller bara vill slippa se anläggningen i något rum.

 

20%_LLAL-campaging-LP_DK-NO-SE.jpg

Spara 20 % på inbyggnadshögtalare

Om du går med i vår kundklubb får du just nu hela 20 % rabatt på inbyggnadshögtalare från DALI och Bowers&Wilkins. Du får din rabattkod via e-post så snart du har gått med och kan använda den ända fram till den 30 april när du köper en eller flera inbyggnadshögtalare.

Om du redan är medlem kan du använda den rabattkod som du fick med vårt senaste nyhetsbrev om inbyggnadslösningar.

Gå med här

Skriv in din e-postadress för att anmäla dig till kundklubben. Du kan spara 20% på ditt nästa köp av inbyggnadshögtalare från DALI och Bowers & Wilkins.

@
Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här