HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon CEOL RCD-N10 + Argon ALTO4 Musikanläggning med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon CEOL RCD-N10 + Argon ALTO4 Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

CEOL N10 + Argon ALTO1 är en genial och lättanvänd minianläggning med streaming och inbyggd HEOS multiroom för trådlös musik i hela ditt hem. Du får CD, FM-radio, flexibla anslutningar, inkl. för TV, plus bra hifi-ljudkvalitet. Flera färger.

Denon CEOL N10 och ALTO4 – EISA-belönad lättanvänd streaming-minianläggning med HEOS för trådlös musik i flera rum, CD, FM-radio, otroligt kompakta högtalare och bra hifi-ljud

  • Inbyggd HEOS ger trådlös multiroom-musik med styrning via app (iOS/Android)
  • AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth och röststyrning via Alexa*
  • Inbyggd CD-spelare och FM-radio med RDS/RadioText
  • Bra råstyrka och ljudkvalitet för att vara en minianläggning 
  • Superkompakta hifi-högtalare i svart eller vit finish

CEOL N10 är en genial streaming-minianläggning för dig som vill ha de senaste och smartaste trådlösa möjligheterna, men samtidigt gärna vill kunna spela CD-skivor och behålla de fina musikupplevelser och flexibla anslutningsmöjligheter du får med en traditionell anläggning.

I en och samma kompakta och stilrena anläggning hittar du allt du behöver för att få det bästa av den gamla och den nya musikvärlden – och ljudkvaliteten från de otroligt kompakta DALI-högtalarna håller toppklass oavsett vad du lyssnar på. CEOL N10 kammade hem det eftertraktade internationella EISA-priset som bästa kompakta musiksystem 2018–2019 – det säger nästan allt.

Den inbyggda förstärkaren i CEOL N10 är av mycket hög kvalitet och kan utan problem driva både bättre och större hifi-högtalare än ALTO4 som visas här. Kom in på HiFi Klubben och botanisera bland vårt enorma högtalarurval om du är på jakt efter den perfekta lyssningsupplevelsen.

HEOS by Denon – trådlös musik i hela ditt hem
CEOL N10 har inbyggd HEOS multiroom som ger dig nästintill oändliga möjligheter att streama musik från streamingtjänster och tiotusentals radiostationer på internet, inklusive en mängd specialkanaler från hela världen.

Du kan fritt bygga ut med trådlösa HEOS-högtalare och musikstreamers i alla andra rum i ditt hem, och styr alltsammans från HEOS-appen på din smartphone. Allt fungerar så smidigt att vem som helst kan lista ut det – upplev det på HiFi Klubben!

CEOL N10 finns med elegant svart, vit eller grå matt finish.

Argon ALTO4 – otroligt kompakt välljud till otroligt lågt pris
ALTO4 är en superkompakt och välspelande högtalare med design och byggkvalitet som vida överträffar allt du förväntar dig till det här priset. Den får enkelt plats på en bänk eller hylla, eller så kan du montera den på väggen via det integrerade väggfästet.

Argon ALTO4 finns i både svart och vitt utförande.

Läs mer om Denon CEOL N10
Läs mer om Argon ALTO4

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.