HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon DCD-50 + PMA-30 Musiksystem med streaming

{{bundle.price}} /system
Denon DCD-50 + PMA-30 Musiksystem med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

DCD-50 + PMA-30 är en superkompakt anläggning för CD-skivor och trådlös musik via Bluetooth. Här kan du njuta av audiofil ljudkvalitet och en exklusiv design som knappt tar någon plats i din hylla. Vridbar display för vågrät eller lodrät placering.

Denon DCD-50 + PMA-30 – superkompakt digital anläggning med CD-avspelning och inbyggd Bluetooth för trådlös musik

  • Audiofil ljudkvalitet
  • Trådlös musik via Bluetooth
  • Otroligt kompakt och elegant design
  • Solid finish i aluminium
  • Helt digital signalväg 

Denon DCD-50 + PMA-30 är en superkompakt anläggning med audiofil ljudkvalitet för CD och musikstreaming direkt från din smartphone via Bluetooth. Anläggningen har en elegant design och tar inte mer plats än ett par tjocka böcker i din hylla.

Tillsammans ger DCD-50 och PMA-30 dig en ljudkvalitet som du normalt sett inte förväntar dig från en anläggning av den här blygsamma storleken. Signalvägen är 100 % digital ända från CD-skivan till högtalarutgången, så du får en kristallklar och otroligt detaljerad musikåtergivning. Om du är en sann finsmakare och vill lyssna i mindre rum kan det här vara den mest perfekta lösningen för dig.

Förstärkare och CD-spelare matchar varandra perfekt, med symmetriska detaljer och exklusiv finish i aluminium. Fötterna kan flyttas, så du kan själv välja om du vill ställa anläggningen vågrätt eller lodrätt. De inbyggda displayerna vrids automatiskt utifrån placeringen.

Läs mer om Denon DCD-50

Läs mer om Denon PMA-30

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här