Gå till innehåll

NAD T748v2 + B&W 684 S2 + 686 S2 + HTM62 S2 + ASW610 Hemmabioanläggning

Den här hemmabioanläggningen från B&W och NAD garanterar hemmabioupplevelser som närmar sig äkta vara. NAD-förstärkaren har rensats på smarta funktioner, men levererar råa hi-fi-watt direkt via förstärkarterminalerna. Högtalare i svart eller vitt.

{{bundle.lowestPrice}} /paket

Highlights En högtalarserie som går i storebrors fotspår

 • Fullvuxna golvhögtalare för både film- och musikljud
 • Elegant och genomtänkt B&W-design
 • Receiver med rå förstärkarkraft
 • Kan med två extra högtalare utökas till ett 7.1-system
 • Högtalare i svart eller vitt

B&W:s 600-serie är känd för att vara en serie otroligt välspelande högtalare till ett förnuftigt pris. Samtidigt återspeglar den hur långt ingenjörerna från B&W har kommit med sin högtalarteknik. Olika tekniker från de riktigt dyra serierna, som till exempel 800-serien, har sipprat ner genom sortimentet och hamnat i 600-serien. Ta till exempel mellanregistermembranet i Kevlar, som säkerställer en extremt välupplöst återgivning av röster och instrument. Det introducerades först i den påkostade 800-serien, men sitter nu och utför sitt förträffliga arbete i hjärtat av 600-seriens högtalare.

Enkel men potent receiver
NAD:s hemmabioreceiver T 748 är inte fullproppad med smarta funktioner. Den har heller ingen inbyggd wi-fi eller andra komplicerade nätverksfunktioner. Det här beror på pengarna har använts till annat. T478 är nämligen ett ymnighetshorn av rå förstärkarkraft som bara ber om att få leva ut sin fulla potential genom ett par ordentliga högtalare. All denna kraft utesluter dock inte de mest praktiska funktionerna, som Auto-Setup och Audio Return Channel som gör att du kan styra hemmabioanläggningen med TV:ns fjärrkontroll.

Klassisk B&W-design
Det här surroundsystemet är en klockren demonstration av hur elegant ett komplett system kan se ut. De 5 högtalarna passar in i de flesta vardagsrum. Kabinetten i 600-serien är nämligen smalare och mer eleganta än någonsin. Oavsett om du föredrar att använda dina högtalare med eller utan frontskydd kommer de att vara en snygg möbel som passar in naturligt i de flesta moderna hem. Brickan runt diskanten är av borstat aluminium, och ett diskret metallgaller skyddar diskantmembranen mot din lilla brorson som har ett oemotståndligt behov av att pilla på allting.

Kompakt subbas – enormt ljud
Ser du på de tekniska specifikationerna kommer du att bli förbluffad över hur djupt subbasen kan spela. 20 Hz, -6 dB är galant under alla omständigheter, men när det samtidigt kommer från ett ultrakompakt, slutet kabinett är det verkligen imponerande. Bowers & Wilkins har sedan länge lyckats kombinera fördelarna från både basreflexkonstruktioner och slutna kabinett. ASW610 går riktigt djupt och kan spela dundrande högt i hemmabion. Samtidigt är den precis och väldefinierad nog att spela musik på finsmakarens nivå.

Hör den i verkligheten – boka en demo
Ganska ofta kan det vara en god idé att lyssna på ett system i verkligheten innan du investerar dina surt förvärvade slantar på det. Därför kan du längst ner på den här sidan boka en demonstration av just det här systemet. Då kommer systemet att stå klart för demonstration så snart du kliver in på Hi-Fi Klubben. Sen kan vi sätta igång med detsamma.

Observera att högtalarkablar och andra kablar inte medföljer till det här systemet.

Fördelar och begränsningar

Fördelar

 • Snygg B&W-design
 • Kompakta, men välljudande golvhögtalare
 • Kraftfull receiver utan särskilt många krusiduller
 • Kompakt subbas med enormt ljud
 • Finns i flera olika färger
 • Kan enkelt utökas till ett 7.1-surroundsystem
 • ARC-funktion – bara en enda kabel till TV:n, och allt styrs med en enda fjärrkontroll
 • Audyssey Auto-Setup
 • Högtalare i svart eller vitt

Begränsningar

 • Inga streamingmöjligheter
 • Ingen digital Audyssey-rumskorrektion
 • Inga USB-portar eller streaming-funktioner
 • Receivern stödjer inte de allra senaste ljud- och bildformaten
 • Receivern stödjer inte 4K

Beskrivning

Du kan läsa mycket mer om de olika produkterna i anläggningen här:

Förstärkaren, NAD T748 v2

Fronthögtalarna, B&W 684 S2

Bakhögtalarna, B&W 686 S2

Centerhögtalaren, B&W HTM62 S2

Subbasen, B&W ASW610

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favorittmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här