HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sonos PLAYBASE + SUB + 2x PLAY:1 Hemmabioanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAYBASE + SUB + 2x PLAY:1 Hemmabioanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

PLAYBASE, SUB och PLAY:1 är ett trådlöst surroundsystem som är otroligt enkelt att både installera och använda. Du behöver inte dra en enda högtalarkabel och ordnar allt via Sonos-appen. Svart eller vitt utförande.

Sonos PLAYBASE/SUB/PLAY:1 – ett otroligt enkelt sätt att få surroundljud helt utan högtalarkablar

  • Surroundljud helt utan högtalarkablar
  • Otroligt enkelt att installera och använda – ställ TV:n direkt på PLAYBASE
  • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll
  • Finns i både svart och vit finish
  • Kan byggas ut om du vill ha trådlös musik via Sonos i hela ditt hem

Sonos har surround-systemet för dig som vill ha biokänsla när du ser film men absolut inte vill ha en stor, komplicerad anläggning med långa kablar i vardagsrummet. När du lägger till en trådlös subbas och två trådlösa PLAY:1 som surround-bakhögtalare till PLAYBASE får du ett komplett surroundsystem som placerar dig mitt i handlingen när du ser film på TV:n.

Även om det fortfarande inte är en komplett, äkta surround-hemmabio så får du fortfarande ett filmljud som gör dagens fina bildkvalitet rättvisa – och det helt utan den besvärliga konfiguration och de långa högtalarkablar du får med en traditionell lösning. Du ställer bara TV:n direkt på PLAYBASE och behöver inte bry dig om någon montering eller hål i väggen.

En annan fördel är att du inte behöver köpa allting på en gång. Du kan utan problem börja med bara PLAYBASE och lägga till subbas och bakhögtalare längre fram. En enklare och mer flexibel lösning går nästan inte att uppbåda.

Otroligt enkel att installera och använda
Installationen går som en dans via Sonos-appen, och när saker och ting väl är på plats är ditt högtalarsystem det enda du kommer att lägga märke till eftersom ljudet är mycket bättre än tidigare. Allt startas och stängs nämligen automatiskt tillsammans med TV:n.

Utöver ström behöver du bara dra den medföljande optiska kabeln mellan TV:n och PLAYBASE – resten fungerar 100 procent trådlöst. Subbasen kan till och med placeras både stående och liggande, vilket gör att du även har möjlighet att dölja den under soffan.

PLAYBASE, SUB OCH PLAY:1 ingår som en integrerad del av det trådlösa multiroom-systemet Sonos. Det betyder att du utöver härligt TV-ljud också har tillgång till all världens musik trådlöst, som du kan strömma ut i hela ditt hem via trådlösa Sonos-högtalare och musikspelare.

Både PLAYBASE, SUB och PLAY:1 finns i svart eller vitt utförande.

Läs mer om Sonos PLAYBASE

Läs mer om Sonos SUB

Läs mer om Sonos PLAY:1

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.