Gå till innehåll

Hi-Fi Klubben Presentkort

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Ett presentkort från Hi-Fi Klubben är ett säkert kort om du vill gratulera brudparet, studenten eller födelsedagsbarnet med fina ljud- eller bildupplevelser. Välj bara ett belopp – så kan den glada mottagaren välja en perfekt present själv.

VaruID: {{product.code}}
{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan inte köpas online

Highlights Hi-Fi Klubben presentkort – ljudpresenten som aldrig behöver bytas

Ett presentkort från Hi-Fi Klubben är en enkel och bra present om du vill gratulera brudparet, studenten eller födelsedagsbarnet med fina ljud- eller bildupplevelser.

Oavsett om beloppet är stort eller litet så kan alla hitta något de vill ha på Hi-Fi Klubben, och dessutom slipper du tänka det minsta på teknik och produkter. Ett presentkort från Hi-Fi Klubben är presenten som aldrig behöver bytas eller hamnar i en dammig källare!

Så enkelt är det
Börja med att välja ett belopp i rutan ovanför. När du betalar kan du ange vilket namn som ska stå på presentkortet genom att fylla i det i kommentarsfältet.

Presentkortet skickas som rekommenderat brev så att du kan vara säker på att det kommer fram, därför är portot högre än för vanliga brev. Du kan naturligtvis också köpa presentkortet direkt i någon av våra butiker och slippa fraktkostnaden helt och hållet.

Presentkortet gäller i 5 år och kan användas som betalning i Hi-Fi Klubbens butiker. Det kan inte lösas in mot kontanter.

Specifikationer

Boka en demo

På Hi-Fi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här