HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio MiniDac D/A-omvandlare

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.

PRIS ENDAST PÅ FYNDMARKNADEN

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio MiniDac D/A-omvandlare

Bilder

{{sellableOnWebText}}

VaruID: StockItem_601_ARGMINIDACBK

Beskrivning

  • Demoexemplar. Kartong saknas.
  • Originalkartong: Nej
  • Komplett tillbehör: Ja
  • Produkten finns hos HiFi Klubben Göteborg Skånegatan
  • Normalpris: 748:-

Argon MiniDac är en praktisk och enkel lösning om du vill överföra digitalt TV-ljud till stereon. Den är ett bra komplement till alla TV-apparater som har optisk digitalutgång. Det medföljer en optisk digitalkabel på 1,5 meter.

Argon MiniDac – överför digitalt TV-ljud till stereon

Argon MiniDac är en skänk från ovan om du bara har digital ljudutgång på din platt-TV. Med hjälp av denna lilla och överkomliga box kan du omvandla det digitala TV-ljudet till analogt stereoljud som sedan överförs till stereon i strålande kvalitet med hjälp av vanliga RCA-kablar. Argon MiniDac är mycket liten och kan gömmas bakom anläggningen utan problem.

Det blir allt vanligare att platta TV-apparater bara har optisk digitalutgång för ljudet. Detta är inget problem för en hemmabioförstärkare, eftersom den har de ingångar och dekodrar som behövs. Om du däremot vill spela digitalt TV-ljud i en vanlig stereoanläggning har du hittills fått problem eller behövt ta till förhållandevis kostsamma alternativ.

Enkel och billig D/A-omvandlare för många ändamål

Även om Argon MiniDac inte är helt gratis är den ändå det avgjort billigaste och enklaste sättet att överföra digitalt TV-ljud till stereon. Eftersom den har både optisk och koaxial digitalingång kan du även använda den till andra signalkällor, till exempel om du vill ha bättre ljud från datorn utan att behöva investera mer pengar än nödvändigt. Med hjälp av den inbyggda omkopplaren kan du välja vilken ljudkälla du vill lyssna på.

OBS! Argon MiniDac passar t.ex, till alla TV med digital PCM ljudutgång Samsungs C-, D- och ES-serie och nyare modeller från Panasonic, LG, Sharp m.fl.). På många TV skall den digitala PCM-signalen väljas i menyn för ljudinställningar.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning