HiFi Klubben

Gå till innehåll

NAD C388 + BLUOS-module Stereoförstärkare med streaming

C388 ger dig hela 2 x 150 watt, kristallklart ljud och ett otal möjligheter för både digitala och analoga musikkällor. Med inbyggd wifi och High End-streaming via Bluesound har du tillgång till en oändlig värld av trådlös musik, inkl. multiroom.

{{bundle.lowestPrice}} /system
Normalpris 0
för att köpa denna vara till medlemspris

Highlights NAD C388 – 2 x 150 watt stereoförstärkare med inbyggd trådlös multiroom-streaming av musik via Bluesound, suverän råstyrka och en mängd möjligheter till både digital och analog musik

  • Inbyggd wifi/Bluesound-modul för trådlös musikstreaming, inkl. multiroom, Spotify Connect, TIDAL, internetradio m.m.
  • Suverän råstyrka vid alla belastningar
  • Enastående ljud och flexibla anslutningar för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare (MM)
  • Inbyggd Bluetooth-funktion för trådlös avspelning från smartphone m.m.
  • TV-ljud kan styras via TV:ns fjärrkontroll, inkl. automatisk start

C388 är den största stereoförstärkaren i NAD:s New Classic-serie. Den här versionen med inbyggd Bluesound-modul ger dig direkt möjlighet att strömma trådlöst från Spotify Connect, TIDAL och andra musiktjänster på nätet. Som extra bonus får du multiroom, internetradio och wifi-streaming från din egen musiksamling – samtidigt som du styr all din strömmade musik via en läcker app.

Redo för multiroom och ljud i världsklass
C388 är en kolossalt stark digital hybridstereoförstärkare på 2 x 150 watt, som i bästa NAD-anda kan driva även de mest strömkrävande högtalarna galant vid alla ljudtryck. Här har NAD tagit alla sina bästa kvaliteter och anpassat dem för både dagens och morgondagens digitala teknik och musikkällor.

Och det slutar inte vid anläggningen i vardagsrummet. Bluesound-modulen integrerar nämligen också perfekt med resten av multiroom-systemet Bluesound som på ett kick kan ge dig musik i hela ditt hem – trådlöst och i hög kvalitet. När du dessutom får tvåvägs Bluetooth-streaming och en rad anslutningar för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare, blir resultatet så övertygande att du utan att överdriva kan kalla C388 och dess mindre New Classic-syskon framtiden för stereoanläggningar i full storlek.

Läs mer om NAD C388
Läs mer om DD-BluOS MDC-modul

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här