HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

FRI FRAKT PÅ ALLT

Denon Ceol Piccolo + DALI ZENSOR 1 Musikanläggning med streaming

{{bundle.price}} /system
Denon Ceol Piccolo + DALI ZENSOR 1 Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Pytteliten och smart på utsidan – Spotify Connect, AirPlay och lyxljud på insidan. Lägg till ett par DALI Zensor 1 högtalare så har du en läcker stereo som knappt tar någon plats alls.

Denon CEOL Piccolo – elegant minianläggning med lyxljud, trådlös nätverksfunktion, Spotify, AirPlay och ett otal möjligheter

Denon CEOL Piccolo – elegant minianläggning med lyxljud, Spotify Connect, AirPlay och ett otal möjligheter
Den nya versionen av Denons populära kompaktanläggning CEOL Piccolo ger dig Spotify Connect, AirPlay och hela 2 x 45 välljudande watt. Allt du behöver för trådlös musik i bra kvalitet – lägg bara till ett par bra högtalare.

Jämfört med den tidigare versionen har man här utelämnat den inbyggda iPod-dockan, och uteffekten är en aning lägre. I gengäld får du Spotify Connect som gör att du kan spela musik från Spotify trådlöst från den iOS- eller Android-app du redan är väl bekant med.

CEOL Piccolo finns med elegant högglansfinish i svart eller vitt.

Läs mer om Denon Piccolo här

DALI ZENSOR 1 – kompakt och elegant Hi-Fi-högtalare till budgetpris
ZENSOR 1 är ZENSOR-seriens minsta modell, som du enkelt bara ställer på en hylla eller hänger upp på väggen med hjälp av det inbyggda väggfästet. Här får du ett stort ljud utan att behöva stora högtalare och de nyutvecklade elementen ger ett exakt, dynamiskt och upplöst ljud som får all slags musik och filmljud att låta snyggt i mindre rum.

ZENSOR 1 är en kvalitetsprodukt på alla sätt och vis, och kommer att ge dig massor av ägarglädje och musikaliska upplevelser. Utförandet är av hög klass, med en elegant högglanslackad front, och precis som de övriga ZENSOR-högtalarna ger ZENSOR 1 imponerande ljudmässiga resultat även med anläggningar i ekonomiklassen. Här befinner du dig i en helt annan liga än alla plasthögtalare som ingår i stormarknadernas billiga mikrosystem.

Massor av kombinationsmöjligheter
De ringa måtten innebär naturliga begränsningar i den djupa basen men om du kompletterar ZENSOR 1 med en subbas – till exempel DALIs matchande SUB E-12F – får du all tyngd och råstyrka du kan önska dig, oavsett om du är sugen på musik eller film. Och i hemmabion kan du fritt kombinera med de andra modellerna i ZENSOR-serien, till exempel med ZENSOR 5 eller ZENSOR 7 i frontkanalerna.

Om du vill att dina högtalare ska vara små, snygga, välljudande och billiga hittar du ingen bättre lösning än ZENSOR 1. Här får du verkligen högtalarkvalitet för varenda krona!

Läs mer om DALI Zensor 1 här

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här