HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HiFi Klubben Solutions

Inbyggt ljud för hem och företag

I byggbranschen pratar man ofta nyckelfärdiga hus. Men är de här husen också nyckelfärdiga när det gäller ljud och bild – har detta integrerats på ett sätt som gör alla i hushållet nöjda? Låt Hi-Fi Klubben Solutions hjälpa dig att få ett nyckelfärdigt hus.

Kontakta oss

Hi-Fi Klubben Solutions har många års erfarenhet av att integrera ljud och bild i hus, lägenheter och sommarstugor.

Kontakta Hi-Fi Klubben Solutions

Det är många saker som ska klaffa när du bygger nytt eller renoverar. En bra entreprenör ser till att allt är på plats i rätt tid: ström i ledningarna, vatten i rören, ljus och värme. Däremot måste integrering av ljud och bild i bostaden avtalas separat. Och det är här Hi-Fi Klubben Solutions kommer in i bilden.

Om du involverar oss tidigt i byggprocessen så projekterar vi hela huset tillsammans med dig. Du berättar för oss vad du drömmer om – en High End-bio i källaren, en dold ljudanläggning i hela huset som du enkelt styr via en telefon eller surfplatta, eller kanske bara en stereo i meckargaraget, you name it – vi ritar upp och föreslår en lösning. När vi har kommit fram till en lösning som du och din familj blir förtjusta i så tar vi fram pennan och ritar upp allt innan vi går vidare med det hela till byggentreprenören.

Om du väljer Hi-Fi Klubben Solutions så tar vi oss an hela processen, från planering till att lära upp alla i hushållet om hur prylarna används. Vi håller möten med elektriker, snickare och entreprenör, samtidigt som vi ser till att alla kablar dras, att vägguttagen placeras på de rätta ställena och att nätverkskontakterna hamnar där de ska. Vi ser till att högtalarna får en optimal placering och försäkrar oss om att ljud och bild hamnar precis där du och din familj vill att det ska finnas, och på det sätt ni vill att det ordnas. Skräddarsytt, kort sagt.

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida