HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HIFI SCENEN TALKS – THE INTERBEING

Ljudet av kompromisslös metal – och programvara!

Allt börjar med förvirring … och programvara. Det överraskande erkännandet dyker upp tidigt under samtalet med danska Djent-gruppen The Interbeing. Deras hyperkomplexa ljudlandskap är resultatet av minutiöst tillrättalagda digitala spår som gradvis moduleras, ändras, förfinas och förändras – för att slutligen hitta sin rätta form i ett inferno av rytande gitarrer och domedagstunga trummor i en traditionell old school-studioinspelning.

Hör dem förklara varför det måste vara på det viset, och varför de ändå tycker att ljudet av vinyl är något av det mest romantiska som finns.

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida