HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Lyssna trådlöst under resan

Brusfri resa med ANC

Denon AH-GC20 är ett par brusreducerande, hopfällbara och trådlösa hörlurar. Här kan du fokusera på musiken till 100 % istället för allt annat.

Du känner säkert igen dig: Flyget taxar ut på startbanan, du har startat en låt för att ta det lugnt, och så envisas de där flygmotorerna med att spela med i bakgrunden. Med Denon AH-GC20 har det scenariot upprepats för sista gången. De kan nämligen dämpa – i vissa fall helt utestänga – bakgrundsljuden omkring dig via aktiv elektronisk brusreducering. Perfekt när du vill stänga världen ute och bara njuta av musiken.

AH-GC20 är dessutom helt trådlösa. Musikavspelningen sker inte via någon traditionell minijack-kabel, utan via Bluetooth, inkl. aptX och Apple AAC som kan ge dig ljud i en kvalitet som ligger väldigt nära CD. Om resan är väldigt lång och 20 timmars batteritid inte räcker kan du ansluta en minijack-kabel och lyssna vidare.

Kabelmöjligheten kommer också väl till pass när du ska ta med AH-GC20 på flyget, där radiosändare och -mottagare inte är tillåtna. Och brusreduceringen fungerar naturligtvis även med kabel. Trots att AH-GC20 är ett par gedigna hörlurar med bekväma öronkåpor i full storlek kan de fällas ihop så att de tar minsta möjliga plats i en fullpackad resväska.

Ljudkvalitet av hög klass

Recensenterna är överens när AH-GC20 blir mätta, vägda och testade ute i verkligheten. Ljudkvaliteten är bra. Särskilt i den djupa änden, där hörlurarna levererar även den mest bastunga hiphop med övertygande pondus. Om du vill finjustera ljudet efter din egen smak kan du alltid hämta hem appen, där du via en equalizer lätt kan justera nivåer för bas, mellanregister och diskant.

När Ljud & Bild jämförde marknadens bästa brusreducerande hörlurar fick AH-GC20 omdömet ”bäst i test”, med rosande ord som: 

”Med sin ytterst solida konstruktion känns GC20 som något man kommer få många års glädje av. Det är också viktigt att brusreduceringen fungerar bra och […] återigen uppfyller lurarna kravet.” Ljud & Bild, 2016-02-18

 

Recensioner 

”Vi anser att Denon AH-GC20 är ett väldigt bra val för dig som vill ha bra ljud på resan.” The Travel Inspector, 2016-04-17 (NO) 

”Solid, pålitlig konstruktion och helt hopfällbara. Bra brusreducering och kraftfullt ljud.” Jyllands-Posten, 2016-03-05 (DK)

”Denon AH-GC20 ger väldigt mycket headset för pengarna […] Ljudet är riktigt bra, de är bekväma att ha på sig och kan användas både med Bluetooth och kabel.” mobil, 2015-12-04 (DK)

”Klasslurar från Denon som imponerar på i stort sätt varje plan. Sitter oförskämt bra och ljudet, med basen i spetsen, är i världsklass. Rekommenderas!” M3, 2015-10-28 (SE)

”Det platta ljudet gör att [AH-]GC20 lämpar sig mycket bra om du producerar musik, film, lyssnar på klassisk musik eller metal…” MOORE, 2015-09-17 (SE)