HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bluesound till din anläggning – bättre streaming

Med Bluesound inbyggt i din hifi-anläggning får du både stort ljud och alla behändiga trådlösa möjligheter. En perfekt streaminglösning för alla kräsna musikälskare.

En riktig anläggning med riktiga hifi-högtalare är fortfarande nummer ett när det gäller bra ljud och stora musikupplevelser. Och med Bluesound behöver du inte kompromissa med ljudkvaliteten, även om du föredrar att streama din musik trådlöst. Här kan du nämligen få alltsammans inbyggt i anläggningen och kan streama i en kvalitet som är ännu bättre än CD, samtidigt som du kan sköta musiken via en smidig app med full multiroom-integrering.

 

Geniala MDC-moduler för inbyggd Bluesound-funktion

Flera stereoförstärkare och hemmabioreceivrar från NAD kan levereras med inbyggd Bluesound-funktion tack vare NAD:s geniala MDC-moduler (valfritt tillbehör). Med allt inbyggt slipper du extra apparater och tillhörande kablar, och får även bästa möjliga ljudkvalitet tack vare den korta signalvägen. På så sätt blir det både smidigt och givet att välja en audiofil NAD-lösning till anläggningen i vardagsrummet, samtidigt som du kan använda dig av Bluesounds många flexibla möjligheter, med fantastisk styrning via smartphone-app, trådlösa högtalare och musikstreamers i andra rum.

En unik möjlighet är att du till och med kan få Bluesound i kompromisslösa High End-anläggningar via NAD:s exklusiva Masters-serie, till exempel den EISA-belönade stereoförstärkaren M32. En annan och helt unik lösning är det läckra, trådlösa högtalarsystemet CALLISTO från DALI. Här kan du köpa till Bluesound som en insticksmodul till den trådlösa förförstärkaren Sound Hub, sedan har du 250 watt, trådlösa hifi-högtalare och all världens musik till hands, och möjligheten att spela i 24-bitars HD-kvalitet!

 

BLS_paa-anlaegget_1800x1300.jpg

Ge din anläggning en Bluesound-musikstreamer

Har du redan en anläggning som du gillar kopplar du bara en NODE 2i eller VAULT 2i

till anläggningen, sedan kan du spela musik trådlöst i samma fina hifi-kvalitet du är van vid. Sedan har du stort ljud i vardagsrummet, plus alla de smidiga möjligheter Bluesound erbjuder. Du får det bästa från den gamla och den nya musikens värld samtidigt – och både du och resten av familjen kan sköta alltsammans från varsin smartphone via den smidiga Bluesound-appen!

Bluesound – det ultimata multiroom-musiksystemet

Det finns inga andra trådlösa multiroom-musiksystem som kommer i närheten av Bluesound när det gäller kombinationsmöjligheter och flexibilitet i produktsortimentet. I ett och samma multiroom-system kan den kompakta och prisvänliga trådlösa högtalaren FLEX 2i spela i till exempel ditt badrum, medan du i vardagsrummet lyssnar i 24-bitars HD-kvalitet på en kompromisslös High End-anläggning som ligger på över 100 000 kronor.

Har du ambitioner som handlar om högtalare diskret inbyggda i väggar eller tak så hittar du också åtskilliga högkvalitativa lösningar för det i Bluesound-utbudet. Och om du har lagt en förmögenhet på en gigantisk CD-samling kan Bluesound VAULT 2i ”rippa” hela skivsamlingen till den inbyggda hårddisken och göra den tillgänglig i alla rum via Bluesound-appen. Du kan själv fylla på listan – med Bluesound är det nästan bara fantasin som sätter gränserna!

Bluesound till din hifi-anläggning

Bluesound finns även inbyggt i flera förstärkare och receivrar från bl.a. NAD, inkl. Masters-serien i High End-segmentet. Musikstreaming i världsklass!